Второто State of Play събитие на Sony беше излъчено тази сутрин. За разлика от първото издание, настоящото беше още по-кратко и не залагаше предимно на PlayStation VR анонси.

В рамките на 10-минутната презентация японците направиха ъпдейти на вече обявени игри, както и обявления на напълно нови такива.

Естествено най-големият „анонс“ беше новият трейлър на римейка на класиката Final Fantasy VII. Новият тийзър изглеждаше отлично, подсказвайки ни, че през юни най-вероятно ще научим пусковата дата на играта.

Другите два големи анонса бяха новият трейлър на ремастъра на MediEvil, плюс обявление на премиерната дата за края на годината, както и анонс, голям трейлър и пускова дата на Monster Hunter World: Iceborne на Capcom.

Sony обяви и нова PlayStation 4 конзола, която ще се продава по време на Days of Play и ще включва подобрен метален дизайн и 1TB твърд диск. За съжаление не беше упомената цена.

Други анонси, на които трябва да бъде обърнато внимание, бяха любопитно изглеждащата Away: The Survival Series, мултиплейър базираната Predator: Hunting Grounds и Riverbond.

Google Stadia работи по-бързо от вашия мозък

Трейлърите на всички анонси от събитието, следват:

Тагове: