През 2013 година компанията Juicero стартира кампания за набиране на средства, която целеше да развие един проект за сокоизстисквачка, но малко по-специална от обикновено. След като успя да събере парите и да развие проекта си, Juicero пусна своя продукт Juicero Press преди 16 месеца, който върви със специални вакуумирани пакети, в които се съдържат натуралните съставки. Тези пакети се поставят в пресата и тя изстисква пресен сок за вас. За съжаление цената, на която стартира Juicero Press, беше доста висока – 700 щатски долара.

Така след над един милион изработени пакети компанията обяви, че спира да продава Juicero Press и пакетите. Juicero също ще върне парите на хората, ако те са направили покупка през следващите 90 дни.

Компанията е основана от Дъг Еванс и е базирана в Сан Франциско. Тя е била обект на подигравки заради цената и особено след като Bloomberg показа, че пакетите със сок могат да се изцедят на ръка, което прави пресата безполезна. След това Juicero обещаха по-ниски цени, намалявайки цената на 400 долара, но очевидно това не е помогнало да спечели нови клиенти. Сега тя търси нов купувач, който да “развие мисията на Juicero”.