След като видяхме слушалките и телефона на Nothing, всички са в очакване колекцията да бъде попълнена подобаващо с един умен часовник. Все още не сме сигурни дали светът има нужда от точно такова устройство, но този концептуален дизайн определено си заслужава.

 
Както виждаме, неговият създател JunSeo Oh залага на характерната за марката прозрачна естетика и опростен дизайн, а линиите отново напомнят на Apple Watch. В този ред на мисли се спазва и традицията за име на продукта, а имено Nothing Watch (1).  

За ергономичен комфорт и по-добра четливост на сензорите стъклото е леко повдигнато от средната част, за да стои изравнено с китката без никакъв дискомфорт. Визията се допълва и от висококачествена каишка в бяло.  
Въпреки че е малко вероятно от Nothing да се хвърлят толкова бързо в дълбокото, преди поне един от продуктите им да е постигнал зашеметяващ успех в дългосрочен план, идеята за прозрачен умен часовник е може би най-подходяща да бъде записана в евентуалните планове на Карл Пей. Защото всяка технология има нуждата от своята доза възхищение - дори да не се състои от вълнуващо много зъбчати колела.  

Снимки: JunSeo Oh

Виж още: Нови кейсове за iPhone или Samsung ще ги превърнат в Nothing Phone 1