Първите отзиви за Nothing Phone 1 са категорични: това е поразително устройство, което напомня по дизайн на най-добрите световни флагмани. Но както е известно, някои потребители няма да могат да се сдобият толкова лесно с една от заветните бройки на смартфона по простата причина, че важат законите за ограничено регионално предлагане. Това се отнася с особена сила за САЩ и Канада, ето защо производителят на аксесоари Dbrand обяви нова линия от кейсове Something, които обещават да преобразят вашия iPhone 13 Pro Max, Pixel 6 Pro или Galaxy S22 Ultra. 


Може би си мислите, че Dbrand си играе с огъня, и вероятно сте прави. „Някои може да ни обвинят в кражба. Ето нашето мнение: не сме откраднали нищо“, се заявява на уебсайта. „Това не е кражба - това е плагиатство, което определено не е престъпление. Проверихме“, добавя Dbrand, след като отбеляза, че е прекарал „много време“ в разглобяване на електроника, инвестиция, която според компанията я прави „уникално квалифицирана да изтръгне индустриален дизайн и „творчески да го преинтерпретира“ за други устройства“.
Маркетингови трикове са специалност на Dbrand - в края на миналата година компанията влезе в новините, когато спря да продава персонализирани предни панели за PlayStation 5 след писмо за прекратяване и отказ от Sony. Дни по-късно смелчаците обявиха нова версия на своите Darkplates, срещу която твърдят, че Sony няма да води съдебно дело. Не бихме изключили възможността основателят на Nothing Карл Пей да е замесен. Пей е широко признат за партизанската маркетингова стратегия, която постави OnePlus на картата.
Някои кейсове са достъпни за закупуване през уебсайта на Dbrand, а цената започва от 24.95 долара.  

Снимки: Dbrand

Виж още: Колко струва старият ви iPhone?