Наясно сме, че кучетата не са най-технологичната тема на света, но пък ние ги обичаме. Много. А и е логично да подкрепим инициатива, зад която стои и нашият братски (или ако ви влече, сестрински) сайт GoGuide.

Така де, иде реч за Dog Fest, който е своего рода рай за кучета. Фестът е организиран от THE EVENT COMPANY, а входът, независимо дали говорим за четириноги или двуноги посетители, е напълно безплатен.

В рамките на събитието ще имаме възможността да почерпим опит от интересните истории на стопани, осиновили своите четирикраки приятели. Нещо повече - те ще ни разкажат как да помогнем на приютите.

Прочети още: Използвайте безплатно 100 хиляди снимки, създадени от изкуствен интелект

Апропо, датата е 29 септември, а мястото е любимият втори дом на всеки четириног приятел - Южен парк 2. Освен личен пример от стопаните, осиновили кученца, ще можем да се включим в игри с препятствия, ще се впуснем в търсене на перфектния подарък за най-добър четириног приятел в базара и ще получим демонстрации от водещи дресьори.

Dog Fest се осъществява със съдействието на приятелите от The Stars Group, за които домашните любимци са част от корпоративната култура, и Pedigree, които радват четириногите с вкусни лакомства и грижа за зъбите.

Генерален спонсор на събитието е The Stars Group.

За финал си отбележете отсега следващата неделя като споделена с вашето куче. Спокойно можете да му обещаете, че ще го заведете на едно от партитата на годината!

Тагове: