Ако разполагате с 1000 долара, които да похарчите за техника за медийно потребление, можете не само да си купите мощен флагмански телефон или таблет с голям екран, но вече можете да си купите и цял преносим телевизор, който да транспортирате в собственото си куфарче. StandbyMe Go на LG е телевизор със сензорен екран, който се предлага в твърд калъф, за да предпазва екрана, докато сте в движение.

Впечатляващите, но странни качества на LG StandbyMe Go не свършват дотук. Той има вградена батерия, която издържа до три часа. "Гледайте филми на плажа, на опашката проследете големия мач или се наслаждавайте на семейното време в задния двор. StanbyMe Go отива навсякъде, където трябва да се забавлявате", пише LG на своя уебсайт.

Можете не само да гледате StandbyMe Go в пейзажен режим, но включената в куфарчето стойка ви позволява да завъртите телевизора на 90 градуса в портретен режим, ако искате да преглеждате платформи за социални медии. Можете дори да поставите телевизора в куфарчето, когато просто слушате музика или играете игра.

Що се отнася до техническите характеристики, LG StanbyMe Go разполага с 27-инчов FHD 1080P (1920 x 1080) дисплей с честота на опресняване 60 Hz, Bluetooth 5.0, четири високоговорителя с мощност 20 W, Wi-Fi връзка, един HDMI порт и един USB порт.

Ако почувствате необходимост да закупите този преносим телевизор, вече можете да го поръчате предварително на цена 999.99 долара от уебсайта на LG. Предимствата на предварителната поръчка включват безплатен Bluetooth високоговорител LG XBOOM 360. Очаква се доставките да стартират по-късно този месец.

Снимка: LG

Виж още: Зрителите на традиционната телевизия паднаха под 50% за пръв път в историята