В мрежата се появиха официалните live уолпейпъри на Google Pixel 3. Покрай тях видяха бял свят и две пресизображения на Pixel 3 и Pixel 3 XL. За съжаление последните не са с превъзходно качество, но ако не друго, то поне потвърждават това, което вече знаем за дизайна на смартфоните.

Както може би знаете, официалната им премиера предстои на 9 октомври. И така, нека поговорим за live уолпейпърите и как можете да ги инсталирате.

Live уолпейпърите са автентични, тоест изкопирани директно от истински Pixel 3, и са 28 на брой. Благодарности за тях дължим на сайта mysmartprice и @IshanAgarwal24. Разнообразието е голямо - от стилизирани цветове и градиенти до така модерните покрай новите iPhone-и снимки на NASA.

Те могат да бъдат зададени и като статични изображения на почти всеки смартфон, но за да ги видите анимирани, има следните условия: устройството ви да работи с Android 9.0 Pie и да има инсталирано приложението com.breel.wallpapers18_9.apk. То е налично в папката с уолпейпърите, които можете да изтеглите от Google Drive.

Ако още нямате Android 9 Pie, не тъжете - можете да видите как изглеждат анимираните уолпейпъри в това видео:

А това са пресизображенията на новите Pixel смартфони.

Тагове: