Съвсем скоро Motorola отпразнува продажбата на 100-милионния смартфон от серията moto g, като обяви новият moto g pro, чиито функции ще впечатлят не само масовия потребител, но и бизнес ориентираните хора, за които телефонът е продължение на работното място. Това е първият смартфон на компанията, притежаващ собствен стилус, който позволява водене на бележки, скициране или редактиране на снимки.

Moto g pro е оборудван с единствената по рода си тройна камера с изкуствен интелект, като впечатляващият 48 МР основен сензор осигурява по-ясни и ярки снимки с помощта на новата технология Quad Pixel. Специалната екшън камера дава възможност за снимане на ултра широкоъгълни видеа в пейзажен режим, като улавя 4 пъти повече от случващото се в кадъра - дори когато телефонът е във вертикална позиция. За селфита в Instagram е предвиден 16 МР преден сензор, които осигурява детайлни снимки независимо от осветеността.

Мoto g pro разполага с огромна 4000 mAh батерия, проектирана да издържа до 2 дни с едно зареждане. Според производителя тя осигурява до 143 часа слушане на музика или 19 часа гледане на филми и сериали. Смартфонът е оборудван с мощни стерео високоговорители, базирани на технологията Dolby® audio. Това позволява кристалночисто аудио изживяване, подобно на това у дома. Всички филми, сериали или игри изглеждат супер реалистично на невероятния 6.4" 19:9 FHD+ Max Vision дисплей.

Moto g pro e оборудван с 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 665 и 4 GB RAM, както и със 128 GB пространство за съхранение на данни – достатъчно място за всички любими снимки и музикални парчета. Също така смартфонът разполага с вграден NFC (Near Field Communication) за бързи и лесни плащания и за споделяне на файлове с колеги и приятели в движение.

Цената на Moto g pro в Европа е 330 евро, като скоро се очаква и в България.

 

Тагове: