Motorola има повод за двоен празник – 100 млн. продадени moto g устройства и премиерата на най-новия смартфон от семейството - moto g8 power.

Забравете за външните батерии, издирването на контакти или включването на режим за пестене на енергия. Moto g8 power разполага с 5000 mAh батерия. Това означава да слушате музика в продължение на 188 часа или да гледате любимите си предавания цели 21 часа.

Снимайте от близо, надалеч или от каквото разстояние искате с четворната система от камери с изкуствен интелект на moto g8 power. Бързата 16 МР основна камера с автофокус с детекция на фазата позволява светкавични снимки. Ултраширокоъгълният обектив побира 4 пъти повече в кадъра в сравнение със стандартна леща. Телефото обективът с висока резолюция улавя детайли в далечината, като същевременно поддържа невероятно качество на изображението. Macro Vision камерата приближава 5 пъти до обекта, а предната селфи камера е с усъвършенствана Quad Pixel² технология.

Мoto g8 power има мощни двойни стерео високоговорители с Dolby аудио. Те позволяват с 50% по-силно възпроизвеждане на аудиото. Освен това смартфонът разполага с 6.4” Max Vision дисплей.

С 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 665 и 4 GB RAM moto g8 power предлага всичко, от което бихте имали нужда. С 64 GB пространство за съхранение е достатъчно да запазите любимите си приложения, музика и снимки.

Водоотблъскващият дизайн гарантира, че телефонът е защитен отвътре и отвън, за да можете да се радвате на живота без притеснения. moto g8 power идва с ексклузивните функции Moto Experience и чиста версия на Android 10.

Вижте още: Новият Motorola модел със стилус е изненадващо достъпна алтернатива на Galaxy Note. Вижте го тук

Тагове: