Motorola разширява продуктовото си портфолио на българския пазар, добавяйки категорията "бебефони". Към момента са налични пет модела, като от компанията споделиха, че това е едва началото на екосистема от умни устройства, които би трябвало да позволят на потребителите да обгрижват своите бебета с помощта на най-актуалните технологии.

Микрофоните на бебефоните са двупосочни, с висока чувствителност и възможност за регулиране силата на звука и би трябвало да гарантират чуваемост от стаята, в която бебето спи. Използваната от Motorola безжична технология е оптимизирана за по-висока надеждност на връзката и намаляване на смущенията.

Три от моделите, които се предлагат у нас, са с видео наблюдение, което може да се извършва от всяка точка на дома или дори от смартфон от всяка друга точка на планетата. Стига, разбира се, смартфонът да има интернет връзка. Обхватът от 300 м ги прави подходящи за по-големи жилища и дори къщи, а наличието на инфрачервени сензори в камерата помага дори за адекватно излъчване при липса на светлина в стаята.

За финал всяко от трите устройства предлага вграден термометър.

Цените на отделните устройства у нас са както следва - Motorola MBP 855 - 519 лв.; Motorola MBP36S - 269 лв. и бюджетните Motorola MBP 16 (115 лв.) и Motorola MBP 140 (75 лв.).

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: