Първото поколение Audi TT бе представено преди цели 16 години (през 1998г.) и веднага се превърна в мегахит сред автомобилните ентусиасти. Второто поколение се появи през не толкова далечната 2006 година и предложи малко по-агресивен дизайн. А ето че на тазгодишното автомобилно изложение в Женева, Audi разкри дизайна на своята трета генерация TT, която се очаква да излезе на пазара в края на 2014 или началото на 2015 година.

Новото Audi TT не предлага кои знае какви новости в екстериора си, но, разбира се, има доста по-осъвременени черти. Една от най-големите промени в дизайна на новото Audi TT е в интериора, защото в него вече е интегрирана нова информационно-развлекателна система, а както вече знаем, тя ще работи с Android OS благодарение на партньорството с Google.


Сред другите новости в интериора на новото поколение Audi TT присъстват скосен в долната си част волан, алуминиеви елементи и спортни седалки, които разполагат с пневматични регулируеми странични опори. Впечатление правят и отворите за вентилация на въздуха в купето, в които са интегрирани управлението и показанията на климатичната инсталация.

"Първото Audi TT направи революция в дизайна, а второто разкри истинските спортни амбиции на модела, предлагайки версия TT RS plus с мощност 360 к.с. С новото TT водачът ще може да се наслади на технологиите в още по-голяма степен благодарение на новото поколение електронни технологии и системи", заяви д-р Улрих Хакенберг,  директор на отдела за развойна дейност на концерна.

 


Mazda Hazumi - една красива концепция на компактен автомобил от Женева 2014

Тагове: