Infinix обяви своя 180 W Thunder Charge по-рано тази година, а днес идва тийзър, за да потвърди първия телефон, който го поддържа.

Видео се появи в официалния магазин на AliExpress на компанията и разкрива, че Infinix Zero Ultra е на път. В допълнение към доста мощното бързо зареждане, той ще има и 200 MP основна камера с OIS и 120 Hz OLED екран с 2.5D извити ръбове.

Тийзърът също потвърждава чипсет Dimensity 920, което повдига някои въпроси. На теория чипсетът Mediatek има ISP, който поддържа 20 MP + 20 MP двойни камери или 108 MP единични камери, което означава, че 200 MP сензорът ще се нуждае от специален ISP, за да бъде обработен. Като алтернатива разглеждаме някои варианти с увеличаване на мащаба без действителна поддръжка за висока разделителна способност.

Infinix Zero Ultra ще се предлага с 8 GB RAM и 256 GB памет, а тийзърът ясно разкрива настройка на тройна камера на гърба и единичен селфи сензор в мъничка дупчица.

В списъка също така се казва, че екранът е 6.8" с Full HD+ резолюция, а телефонът има USB-C порт и място за 2 SIM карти. Капацитетът на батерията най-вероятно е 4500 mAh, защото това беше капацитетът на прототипа от юни.

Снимка: Infinix

Виж още: LG Rollable все пак беше подложен на един последен тест (ВИДЕО)