Връзката на Nissan с гейминга може да се задълбочи повече от това някои от моделите им да се появяват в състезателни видеоигри. Автомобилният производител се е обединил с популярните гейминг отбори FaZe Clan и OpTic Gaming, за да създаде концепции за гейминг столове, вдъхновени от какво друго, ако не някои от най-популярните си модели коли.

GT-R Nismo е performance моделът, с тънък слой от въглеродни влакна, форма на седалка на спортна кола, Nismo кожено покрити и вградена аудио система в близост до облегалката за глава. Armada столът наподобява седалка от едноименния SUV, направен е за допълнителен комфорт, с тапицерия от скъпа кожа и опция за регулиране на температурата. LEAF моделът копира електрическата кола от Nissan. Направен е от „екологични“ материали и има USB порт за зареждане на устройства.

Към момента Nissan нямат планове да превърнат някой от столовете в реалност. Въпреки това публичната реакция беше повече от положителна и производителят дори направи анкета кой от столовете биха искали да видят на живо хората. Гласовете обра GT-R Nismo моделът. Ако това е някаква индикация за намерение да бъде създаден един от столовете, то това ще е този.

Вижте още: Новият Nissan Juke е по-добър от всякога (ВИДЕО)

Тагове: