По-рано тази година се появи фен на Roller Coaster Tycoon 2, който построи най-мазохистката писта, виждана в играта. Нареченa Wild Mouse, въртележката представлява почти безкраен лупинг, който обикаля 600 пъти и са нужни 12 години реално време, за да свърши возенето.

Марсел Вос, създателят на това съоръжение, току-що надмина себе си, построявайки влакче наречено 45 Years in Hell. Името не е случайно. Атракционът си е истински ад. Въртележката наистина има нужда от 45 години, за да обиколи цялото трасе, ако се движите с нормална скорост. Това е най-дългата възможна писта в Roller Coaster Tycoon 2.

Всъщност, за да е възможна такава продължителност, както може би предполагате, влакчето е доста скучно. Движи се с минималната възможна скорост през повечето време, в обратна посока. Но голямата писта не е рекордьорът. Става дума за малката до нея, която има нужда голямата да направи 230 обиколки, за да завърши тя една. Да се надяваме, че това ще си остане най-дългата въртележка, правена във видеоигра.

Вижте още: Това е играта с най-токсичната общност в света