Снимки на необявения флагман на Motorola - Edge Plus, изтекоха за пореден път в мрежата. Като се има предвид количеството информация, която вече имаме за устройството, не можем да се изненадаме от новите изображения, но те потвърждават някои предишни течове на информация, като 108-мегапикселовата камера, curved-hole дисплей и 3.5mm жак за слушалки. Изглежда, че новият телефон ще бъде на разположение в червено и синьо.

Очаква се Edge Plus да се захранва от процесор Snapdragon 865, 8 или 12 GB RAM и 5000 mAh батерия въз основа на скорошен доклад от XDA-Developers. Заедно със 108-мегапикселов сензор, видян на гърба на телефона, се очаква да има още две камери, 16-мегапикселова широкоъгълна камера и 8-мегапикселова телефото камера. Освен Edge Plus, Motorola се очаква да обяви още един модел, наречен Edge, с по-малко мощен хардуер и 64-мегапикселов основен сензор.

За съжаление все още липсва информация кога Motorola може официално да обяви новите телефони, въпреки че се спекулира датата 3 април. Според въпросната спекулация компанията е планирала да ги обяви в рамките на MWC 2020 през февруари, преди търговското изложение да бъде отменено заради коронавируса. С пандемията, която все още причинява проблеми в световен мащаб, не е ясно кога Motorola ще направи своето голямо обявяване.

Виж още: Sony отвръща на Microsoft с официален PlayStation 5 анонс

Тагове: