Новите слушалки AirPods Pro получиха радушен прием последния месец благодарение на подобренията в качеството на звука, шумоизолирането и др. Известната потребителска организация Consumer Reports излезе с пълното си ревю на AirPods Pro и изглежда, че всички тези подобрения не са достатъчни, за да бъде взета короната от Samsung.

Като цяло заключението на доклада е, че ако звукът е най-важният фактор за вас, може да намерите нещо по-добро от AirPods Pro. Това се отнася за сериозните аудиофили, за които Bluetooth връзката не е най-доброто решение.

Похвала обаче получава новият Transparency режим, при който AirPods Pro пропускат част от външните звуци, за да не сте напълно изолирани.

„Apple не е измислила тази функция, но на AirPods Pro тя работи много добре“, пише в рецензията.

Всичко това отрежда на AirPods Pro резултат от 75 точки, което е доста над Amazon Echo Buds и техните 65 точки. Въпреки това Samsung Galaxy Buds все още са далеч напред с цели 86 точки.

„Макар новите AirPods Pro да звучат много по-добре от предните модели на Apple, те все още не достигат аудио качеството на Galaxy Buds, които предлагат по-добър звук на по-евтина цена.“

Виж още: Вкусът на Android 10 идва за тези телефони на Sony

Тагове: