Един от най-популярните сайтове за ранни лийкове – Slashleaks, публикуваха серия схеми на (предполагаемо) новия iPhone XI. За момента хипотезата е, че снимките са изтекли от служител на Foxconn – китайската компания, която е дългогодишен партньор на Apple и е ангажирана с голяма част от производството на устройствата с прословутото „ябълково“ лого.


На схемата виждаме телефон с голям отвор на задния панел – вероятно за реализация на безжично зареждане, тъй като електромагнитното поле, на което разчита тази технология, не може да работи през плътен метал.

Особено любопитен е прорезът за задните камери, който много напомня на уникалния квадратен дизайн на Huawai Mate 20 Pro. Подобно на конкурента си, новият iPhone XI вероятно ще разполага с поне три сензора, организирани по същия оригинален начин успоредно в две колони вместо вертикално, както анонсираният наскоро Huawei P30 Pro, да речем.

При все че се очаква чак през есента (традиционно Apple обявяват новите си модели през септември), вероятно до момента основните дизайн спецификации на следващия iPhone вече са финализирани, което придава известна достоверност на публикацията в Slashleaks.

Samsung успокоява. Показа как тества Galaxy Fold (ВИДЕО)

---

Четири идеи за евтин ъпгрейд с големи ползи за вашето РС