Докато размерът на дисплеите на смартфоните расте, то някои от останалите екрани (особено работните) поглеждат леко завистливо, понеже за тях мястото никога не е достатъчно. Но от LG имат решение дори и на този проблем - и трябва да признаем, че то е доста креативно.  
Както е известно, много от компаниите предпочитат отвореното офис пространство, но някои търсят уединение чрез прегради. Този вид аксесоар набра популярност през последните няколко години, но той има един недостатък - няма здравината и устойчивостта, присъщи на обикновената стена. Да, може и да изолира до някаква степен шума, но със сигурност не можете да монтирате екран... или поне не можехте до този момент. 27-инчовият монитор Libero на LG се предлага с двупосочна стойка, която ви позволява или да го окачите на преградата на работното си пространство, или да го разположите там, където всички сме свикнали да го виждаме - на бюрото.

Хитрината се крие в дизайна - именно поставката му се превръща в един вид закачалка - т.е. ако предпочитате да окачите монитора, трябва да го преобърнете надолу с главата. Според LG екранът автоматично настройва ориентацията си, като в цялата акробатика се включва и подвижна уеб камера, която може да се включи в някой от двата порта, предназначени за това. Libero разполага с 1440p QHD дисплей с поддръжка на HDR 10, USB-C захранване и вградени високоговорители, а препоръчителната му цена е около 499 щатски долара.  

Снимки: LG/YouTube

Виж още: LG Display показа тънки високоговорители, които могат да бъдат скрити в интериора на кола