Samsung вече пусна актуализацията на One UI 5.1 за по-стари устройства като серията Galaxy S20, гамата Galaxy S22 и миналогодишните сгъваеми устройства на гиганта. Сега компанията официално обяви новия етап от пускането, както и първоначалния списък с устройства, които ще получат софтуера.

Samsung публикува новини за актуализацията на своя уебсайт, като изрично каза, че процесът по нея ще започне с телефоните по-долу:

Серия Galaxy S22
Серия Galaxy S21 (включително S21 FE)
Телефони Galaxy S20 (включително S20 FE)
Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4

Предполагаме, че Samsung ще предостави актуализацията на повече телефони надолу по линията продукти, като серията Galaxy A и други бюджетни телефони Galaxy. Samsung също изрично спомена таблетите, когато говори за пускането на One UI 5.1, така че собствениците на Galaxy Tab може да не чакат твърде дълго. Разбира се, собствениците на Galaxy S23 вече разполагат с актуализацията, готова за ъпдейт.

Във всеки случай One UI 5.1 носи функции като Expert RAW интеграция в приложението на камерата, подобрена джаджа за интелигентни предложения, подобрена функционалност на различни устройства с компютри, нова динамична джаджа за времето и още допълнения.

Снимка: Unsplash

Виж още: Това са параметрите на предстоящите Galaxy A34 и Galaxy A54