Opel ADAM е шампионът по възможности за индивидуализация сред малките коли и също така е истинска комуникационна звезда. С функцията за гласов контрол Siri Eyes Free на инфоразвлекателната си система IntelliLink ADAM е най-свързаната с глобалната мрежа малка кола на пазара. Допълнение към това е апликацията конфигуратор за iPad, наречена ADAM&YOU.

 

С дизайн на компютърна игра тази апликация е с висококачествена 3D визуализация, която прави възможен виртуалния тест драйв и включва директен линк към онлайн конфигуратора на Opel. Това позволява на потребителите да опознаят колата в процеса на конфигуриране по един напълно нов и динамичен начин. ADAM&YOU подкрепи пазарното въвеждане на Opel ADAM в около 35 европейски страни. Приложението беше определено като победител от журито на дизайнерските награди Red Dot.

 

Дизайнерска награда е присъдена и за дизайн в комуникациите. В категорията Mobile & App, Opel и системните й партньори RTT и Sevenval финишираха като Най-добрите от най-добрите. Анете Елберкирх, мениджър на Opel по дигитални маркетинг комуникации, прие наградата Red Dot и сподели: “Opel е олицетворение на модерната и интелигентна комуникация, на диалога между марката и клиентите, както и на свързаността на нашите коли с дигиталния свят. Така че тази награда за апликацията на ADAM е чудесно признание за това и мотивира нашия екип още повече. Ние в Opel сме на правилния път към постоянно нарастващата комуникация в автомобилното бъдеще.”

 

Журито обясни своето решение: “Апликацията на Opel ADAM е очарователна, стигаща до края на възможностите на един сравнителен конфигуратор. Клиентите могат виртуално да правят тест драйв на модела, като използват своя iPad като волан. Дизайнът е абсолютно убедителен с изчистената подредба и голямата привлекателност.”

Opel показа ADAM R2 и Monza Concept на автомобилното изложение в Есен.

Тагове: