LG Electronics отново модернизира грижата за обувките у дома с представянето на LG StylerTM ShoeCase и ShoeCare на IFA 2022. Оборудвано с технологията TrueSteamTM, разработена от LG, за подобряване на хигиената, цялостното им решение за грижа за обувките предлага иновативни, персонализирани поддръжки, колекциониране и съхранение на обувките, които подобряват ежедневния начин на живот на потребителя.

Тъй като културата на колекциониране на скъпи, дизайнерски, луксозни и лимитирани маратонки нараства сред MZ поколението – милениали и поколение Z, вътрешно проучване на LG разкрива, че тези потребители имат голямата нужда от решение, което не само ще направи любимите им обувки отличими, но и ще им предложи оптимална грижа.

LG Styler ShoeCase с прозрачни панели е решение за съхранение и аранжиране на обувките, което е създадено с целта да спести пространство. В допълнение към създаването на идеалната среда за съхранение на обувките, предпазвайки ги от влажността и обезцветяващата ги UV светлина, Styler ShoeCase е страхотен начин за любителите на обувки да покажат своите любими модели, като им предлага интериорни функции като въртящ се на 360% модулен дизайн, който позволява четири панела да се позиционират един върху друг.

Подобно на много други революционни уреди за домашна употреба на LG, включително миялна машина и Styler, на IFA прави своя дебют и решение за грижа за дрехите с технология за пара – LG Styler ShoeCare, който използва доказаната TrueSteam технология на компанията, за да предостави освежаваща грижа за обувките. Той използва и абсорбиращите свойства на Zeo-Dry филтъра, за да поеме влагата и да премахне миризмите от обувките, правейки ги по-приятни за носене.

Освен това новото решение LG Styler ShoeCare оптимизира поддръжката на различни видове обувки, включително кожени, велурени и спортни, с помощта на 10 различни режима. В зависимост от типа на материята на обувките Styler ShoeCare контролира прецизно използването на TrueSteam, за да освежи обувките. Нещо повече – тих и ефикасен, новият революционен продукт от LG може да освежи до 4 чифта обувки за само 37 минути (в стандартен режим), като работи на само 35 децибела, което обещава тиха и ефективна работа.

Удобният LG Styler ShoeCare използва и уникалната функция Moving Nozzle™ от LG, която изсушава вътрешността на обувките, които се освежават в момента, и може да бъде лесно настроена според височината на всеки чифт. А благодарение на Dual Care System функцията потребителите могат да почистят два различни вида обувки (изработени от тъкани с различни условия за грижа) по едно и също време.

За по-комфортно изживяване за грижа за обувките потребителите имат достъп до различни услуги към LG Styler ShoeCase и ShoeCare през ThinQ. Интуитивното приложение на LG позволява на потребителите да управляват и мониторират Styler ShoeCase и ShoeCare дистанционно, а освен това LG си партнира и с редица лайфстайл компании, за да предложи нови функции и режими за своите продукти за грижа за обувките, които ще бъдат достъпни през Upgrade Center на ThinQ приложението.

„Новите Styler ShoeCase и ShoeCare от LG формират цялостно решение за грижа за обувките за хигиенично почистване, съхранение и аранжиране на колекцията обувки на потребителите“, казва казва Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Използвайки нашите последни технологии и предлагайки удобно управление и дизайн, тези революционни продукти са идеални за потребителите, които търсят по-добър и приятен начин на поддържат своята колекция от обувки. Ние ще продължим да предоставяме иновативни решения за по-добър живот у дома.“

Посетителите на IFA 2022 могат да се запознаят с всички нови иновации от LG, включително Styler ShoeCase и ShoeCare, на щанда на компанията (Hall 18, Messe Berlin).

Снимки: LG