Bang & Olufsen, световноизвестен производител на потребителска електроника от висок клас, съвместно с глобалния дистрибутор ASBIS и UNITED24, платформа за набиране на средства, учредена от украинския президент Володимир Зеленски, започнаха събирането на фонд за медицинска помощ в Украйна.

За да подкрепи инициативата, луксозната датска марка Bang & Olufsen създаде лимитирана серия на иконичното озвучително тяло Beosound 2, което е произведено в цветовете на украинския флаг.

Всички събрани дарения, ще отидат за закупуването на C-arc X-ray машини. Тези устройства помагат на лекарите бързо да диагностицират счупвания, което значително увеличава процента на успешните операции и спасява много животи, застрашени от поразяване с шрапнели и множество фрактури, каквито са най-честите рани на жертвите на войната в Украйна.

След края на кампанията 10 случайно избрани дарителя ще получат Bang & Olufsen Beosound 2 Ukrainian Edition.

Как да участвате за спечелването на продукта 

Можете да подкрепите Украйна и да участвате в лотарията, като посетите официалния уебсайт

Кампанията се провежда от 16 до 31 август и победителите ще бъдат избрани на 1 септември. Минималното дарение за участие в лотарията е 10 евро. Колкото по-голяма е сумата, толкова повече са шансовете за успех.

Резултатите от лотарията и кампанията ще бъдат публикувани на официалния сайт на платформата за средства UNITED24.

Снимки: Bang & Olufsen