Eкипът на HiComm имаше възможността да стане част от едно много интересно онлайн събитие –  представянето на новите телевизори и серия спортни слушалки с марка Philips, демонстрирани от експерти с последващи въпроси и отговори към тях. Събитието бе открито от Костас Вузас, CEO за Европа на TP Vision, който наистина ни впечатли с изключително интересен видеоматериал, озвучен по страхотен начин и с изобилие от оригинални интерактивни функции за отговор по тема, която можеше да се избира в реално време.

През първата половина на 2021 Philips ще се фокусира върху XXL размери на екрана, с нови OLED и мини-LED предложения с подобрено 5-о поколение P5 AI процесор и разширени HDMI 2.1 функционалности. Телевизорите ще предлагат водещ на пазара пакет от превъзходни картина и звук. Те ще се отличават и с впечатляващ европейски дизайн и използване на материали като кожа, метал и плат. Може да очакваме също и четиристранен Ambilight за едно наистина завладяващо потапяне в интерактивното съдържание и най-новата интуитивна операционна система AndroidTV 10.

Ето и най-важните акценти:

Нови OLED модели на Philips 806/856, предлагани в различни размери на екрана - 48”, 55”, 65 ”

За първи път - 77” за версиите 806 и 55” и 65” за 856 моделите

Сериите 9636 и 9506 са първите телевизори на Philips с технология MiniLED - в размери 65” и 75”

P5 процесор от ново поколение, който ще се предлага в OLED806 и 9000 мини-LED моделите

Подобреният AI вече ще може да разбира, когато гледате филми

Нов режим Clear Motion Clearness при OLED предложенията

Технология против изгаряне, разширена до OLED моделите от среден клас

Адаптивна поддръжка на HDR10+ при OLED и 9000 MiniLED телевизорите

Изключително успешната поредица The One to Watch продължава с нови LED модели

Най-доброто от европейския дизайн, включващо плат Kvadrat, кожа и стомана

Четиристранната интеграция на Ambilight се разширява до диапазоните OLED800 и 9000

DTS Play-Fi предлага достатъчно аудио за различни стаи с висока разделителна способност.

Компанията също така представи и 4 модела нови слушалки, насочени към хора, които обичат да слушат музика, докато тренират – А7306 (спортни, напълно безжични), А6606 (спортни, с иновативна технология за предаване на звука чрез вибрации), А4216 (спортни, on-ear дизайн), А3206 (спортни, безжични).

 A7306

Според проучване почти две трети от активните спортни ентусиасти (над 90% в 16 - 24-годишната възрастова група) използват слушалки, докато тренират. Точно заради това Philips се стреми да се превърне в една от водещите марки за спортни слушалки с въвеждането на иновативна, специализирана спортна серия, фокусирана върху комфорт, издръжливост, страхотен звук и функционалности за безопасност и хигиена.

 A6606

 

Продуктите на Philips Sports Headphones са идеалният избор за всеки активен начин на живот - от сериозния спортист до ентусиаста на открито - и ето какво е важно да знаете за тях на първо четене:

 A4216

Широка гама от стилове - включително лента за врата, on-ear и напълно безжични

Новите флагмански безжични слушалки A7306 имат функция за мониторинг на пулса и технологии за почистване с ултравиолетови лъчи

Изключително сигурно и удобно прилягане в целия диапазон

Допълнителен избор от сменяеми накрайници или куки за уши (A7306 и A3206)

Новата безжична лента за врата на A6606 модела, разполага с технология за вибрация и костна проводимост, за да предостави страхотен звук и допълнителна безопасност, понеже позволява ушите да са свободни и да чуват външни звуци

Интегрираните LED светлини предлагат допълнителна безопасност при тренировки в условия на слаба видимост

Всички нови продукти са устойчиви както на прах, така и на пот, докато A7306, A3206 и A6606 също са водоустойчиви до 1 метър за 30 минути

Уникални напълнени с гел подложки за уши за допълнително охлаждане (A4216)

Bluetooth 5.0 с лесно автоматично разпознаване на Bluetooth устройства и интелигентно сдвояване

 A3206

 

Снимки: Philips

Вижте още: Team Vitality обяви партньорство с Philips Monitors за своя FIFA отбор