Huawei представи HUAWEI P smart Pro - най-новия си смартфон, с модерен дизайн и модерни спецификации, които го превръщат в празнично изкушение сред по-достъпните като цена модели на пазара. Външният вид на модела е вдъхновен от концепцията за естетика на времето. Двата варианта - Breathing Crystal и Midnight black, носят красотата на различни моменти от денонощието.

Подобно на огледалните качества на дисплея на устройството, и задният панел играе със светлина и сенки. Той е изработен от стъкло чрез нанотекстурен процес и включва процес на полиране на стъкло с 21 слоя. В допълнение средната 3D рамка създава естествен и рационален преход от задния панел към предния дисплей, като същевременно осигурява по-удобно хващане.

HUAWEI P smart Pro комбинира бутона за захранване и отключване със сензора за пръстови отпечатъци. Тази функция позволява предният и задният панел да са максимално изчистени и дава възможност на потребителите да използват един бутон за множество цели.

Устройството има 6.59-инчов LCD дисплей (2340x1080). Заедно с микро слушалка, вградена в горната рамка и сензора за околна светлина в долната част, изскачащата предна камера позволява на дисплея да има още по-тънки рамки, като същевременно запазва целостта на дисплея. Освен това самият екран е в пропорции 19.5:9, което увеличава максимално зрителната площ.

В допълнение HUAWEI P smart Pro се грижи за очите на потребителите с Eye Comfort Mode, който осигурява по-удобно изживяване при четене. Освен това екранът е сертифициран от TÜV Rheinland и блокира вредната синя светлина. Потребителите могат интелигентно да регулират яркостта на екрана въз основа на външната светлина благодарение на технологията за отразяване на слънчевата светлина. Това осигурява безпроблемно гледане на екрана във всякакви условия.

Устройството е оборудвано с 48 MP основна камера, 8 MP ултра широкоъгълна камера и 2 MP дълбочинна камера. Мощните AI алгоритми на Huawei предлагат интелигентни функции, включително 3D портретно осветление, AI Beauty за портрети, разпознаване на сцени с AI, а за условия на слабо осветление режимът Handheld Night позволява стабилизиране на изображението за постигане на ефекта на висококачествената нощна фотография.

HUAWEI P smart Pro се захранва от чипа Kirin 710F, работещ с EMUI9.1. Смартфонът разполага с 6 GB + 128 GB място за съхранение, реализирано благодарение на UFS2.1 двуканална система за съхранение и мощната технология на разширяемата файлова система (EROFS) на Huawei. Батерията е цели 4000 mAh.

HUAWEI P smart Pro се предлага в България на цена от 679 лв.

Вижте още: DxOMark: Huawei Mate 30 Pro 5G има най-добрата камера в момента

Тагове: