Всеки съвременен, модерен човек носи у себе си закодирано желанието да улавя прекрасните и ценни моменти от живота – по всяко време и по най-различни нови и вълнуващи начини. Индивидуалният почерк на всеки един от нас е това, което новото поколение оценява на първо място. А той се гради чрез историите, които разказваме. Със снимки, видео и… възможно най-оригиналните истории. Създавани от всички нас.

 

ПОКОЛЕНИЕТО R ЖИВЕЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Това е всъщност поколението на творците. То не се влияе от народност, възраст, пол или жанр, а единствено от страстта към фотографията и видеозаснемането. Определя се от желанието за улавяне на ценните моменти в живота - по нови и вълнуващи начини. Обединява всички, които искат да променят правилата, да споделят своята индивидуалност чрез историите, които разказват. За тези отличаващи се от множеството, а в същото време нормални хора като всички нас. Поколението R не познава ограниченията. За да развихри фантазията си и да покаже своята индивидуалност в приковани или движещи се кадри, то разполага със система променяща правилата в своя полза. Станете част от него, поемайки най-добрата камера във вашите ръце, с която можете да документирате и разказвате истории от всеки ъгъл. Да създавате незабравими въздействащи снимки с изключително качество, които да ви изявят като открояваща се личност. Всъщност… не само в кадри, но и на видео! Разказвайте своите истории в кратки или по-дълги въздействащи видеа с ултрависоко качество. Посетете далечни места и се запознайте с уникални хора. Хванете тези невероятни моменти и ги запазете завинаги. Не само за вас, но и за всички останали.

 

СИСТЕМАТА EOS R

Фотографията и видеозаснемането днес почти се сливат. Ако преди години да снимаш видео бе тежък и скъп процес, то днес супер качественото видео е достъпно за всеки. Но само една система предлага уникални възможности за изразяване в ръцете на всеки човек. Тя поставя най-високи стандарти за фотография и постига невероятни резултати при заснемане на видео дори при оскъдно осветление. Създадена е от Canon и се нарича EOS R.

 

НО КАК ТЕХНОЛОГИЯТА ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА?

Системата Canon EOS R разполага с Dual Pixel CMOS AF от второ поколение, осигуряваща най-бързия автофокус в света, 45-мегапикселова резолюция (за EOS R5) и възможност да снимате пълнокадрово 12-битово 8K RAW видео. Комбинирането на стабилизацията на тялото с тази на обективите и работата им в синхрон доставя до 8 стъпки на защита от разклащане или трептения и позволява детайлно снимане от ръка до цели 4 секунди. Системата дава възможност за автоматично фокусиране в почти пълен мрак или до -6,5 EV (ISO до 102,400) – истинска революция при снимане в тъмното, а въртящият се екран позволява снимки от всякакви неудобни ъгли. Ето как с помощта на технологиите творците от поколението R могат да създават и разказват своите оригинални истории, без ограничения!

Снимки: Canon