Galaxy A21s разполага с емблематичния инфинити-О дисплей на Samsung с красив 6.5-инчов HD+ екран. 20:9 съотношение на екрана и Dolby Atmos звук допринасят за пълноценното консумиране на медийно съдържание. 

Смартфонът е оборудван с четворна камера. Основната е 48 MP, наред с 8 MP ултра широкоъгълна, 2 MP камера за макрофотография. С функцията Live Focus е възможно поставянето на акцент върху значимото в кадъра, а тя прилага професионално изглеждащ ефект върху фона при снимки на хора, животни или ястия. За допълнителна персонализация на изображенията има възможност за добавяне на разнообразни печати, филтри и стикери, базирани на функцията за разпознаване на лица.

Galaxy A21s разполага с голяма 5000 mAh батерия и 15 W бързо зареждане. 32 GB вътрешната памет може да се разшири до 512 GB с SD карта. И за допълнително удобство и улеснение One UI Core интерфейсът осигурява възможност за боравене с устройството с една ръка и в тъмен режим.

За да направи ежедневната употреба на смартфона още по-лесна и безпроблемна, A21s е оборудван с лицево разпознаване и сензор за пръстов отпечатък. A21s предлага и пълната екосистема от интелигентни приложения и услуги на Samsung, включваща Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) и Samsung Health.

Galaxy A21s ще бъде наличен в България от 19 юни на цена от 389 лв.

Вижте още: Модели от средния клас на Samsung и Xiaomi доминират при продажбите от началото на годината