Samsung Electronics представи Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G ‐ два иновативни смартфона, които продължават мисията на Samsung да предлага невероятни мобилни Galaxy изживявания. Новите попълнения в обичаната серия Galaxy A дават уникалната възможност на потребителите да правят видеоклипове със съдържание, което изглежда стабилно, гладко и кристално ясно дори при най-ярка светлина, и да правят още повече от любимите си неща благодарение на батерия, която издържа повече от два дни.

"Най‐съвременните мобилни изживявания стават все по‐важни за ежедневието", коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и директор "Мобилно потребителско изживяване". "С постоянните подобрения при серията Galaxy A, ние гарантираме, че все повече хора по света ще имат достъп до нашите трансформиращи иновации."

Невероятни снимки и през деня, и през нощта – с разширени възможности за редактиране за още по-креативно съдържание

Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G предоставят зашеметяващи изображения с кристално качество дори при ярка светлина, като използват водещите иновации на Samsung Galaxy - Nightography и изкуствен интелект. Без значение дали потребителите искат да направят перфектното селфи, или да водят видеоразговори, Galaxy A54 предлага изумителни детайли на картината благодарение на 32-мегапикселовата предна камера.

Новите смартфони възпроизвеждат видео с удивителна яснота, като се справят с трептенето и размазването с подобрена оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видеоизображението (VDIS). Дори ако ръцете са нестабилни или се снима в движение, потребителите могат да бъдат абсолютно сигурни, че ще създадат страхотно съдържание. За приключения, след като се стъмни или при слаба осветеност, нощният режим помага на потребителите да заснемат повече детайли, като увеличава размера на пикселите на камерата.

Сега за потребителите е още по‐лесно да премахнат нежеланите сенки и отражения за първи път в Galaxy A смартфон благодарение на усъвършенстваните инструменти за редактиране.

Още повече ефективност благодарение на екран за реалистични изображения, възможност за бърза 5G свързаност и още по-издръжлива батерия

И двата модела имат зашеметяващи Super AMOLED екрани, 6.4‐инчов на Galaxy A54 5G и 6.6‐инчов на Galaxy A34 5G. И двата екрана са усъвършенствани за още по-добра видимост на открито дори при ярка слънчева светлина. С подобренията Vision Booster и честота на опресняване от 120 Hz екраните следват потребителите навсякъде, независимо от условията на осветеност.

Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G гарантират до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността. Тези функции позволяват на потребителите да имат достъп до най‐новия софтуер и сигурност, за да увеличат максимално жизнения цикъл на смартфона.

За свързаност без компромиси със сигурността

Изживяването с мобилни устройства може да бъде забавно само ако е безопасно и сигурно. Със Samsung Knox данните се пазят под ключ с мобилна защита от най‐високо поколение. Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G дават на потребителите достъп до панела за управление на сигурността и поверителността, което позволява лесно да се види как приложенията проследяват данни. Също така дава и възможност за лесни начини за спиране на нежеланото събиране на данни. Когато потребителите искат да споделят важни файлове, които съдържат чувствителна или лична информация, с максимално ниво на поверителност и контрол, на помощ идва функцията Private Share. Това дава възможност за споделяне на файлове само на определени получатели в рамките на определен срок и с деактивирани скрийншоти.

Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G са съвместими и с екосистемата Samsung Galaxy, за да осигурят безпроблемна връзка между устройствата. Потребителите могат да получат 100 GB облачно пространство и лесно да разполагат с резервно копие на свои снимки в OneDrive с шестмесечен безплатен пробен период за Microsoft 365 Basic и така да имат достъп до тях от Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G.

Наличност

Galaxy A54 5G ще се предлага в четири цветови варианта, включително лайм, графитено, виолетово и бяло. Цветовете за Galaxy A34 5G също са четири - лайм, графитено, виолетово и сребристо. Както Galaxy A54 5G, така и Galaxy A34 5G ще бъдат налични за предварителна покупка в България от 21 март, като до 30 март включително ще се предлагат с ваучер за отстъпка съответно от 50 лв. за Galaxy A54 5G и 30 лв. за Galaxy A34 5G. Официалният старт на продажба на моделите у нас ще започне от 31 март.

Повече информация открийте тук.

Снимки: Samsung