Тази седмица Samsung Electronics Co., Ltd, лидер на световния пазар на телевизори в продължение на 17 поредни години, представи в Европа своя нов 98-инчов QLED Q80C телевизор. Така компанията разширява своята гама от първокласни устройства в тази продуктова дивизия, за да предложи още по-уникален избор за всички нужди на потребителите, независимо дали става дума за кристална картина или за модерен дизайн. Samsung България обявява кампания по предварителни поръчки, която се провежда до 23 юли 2023 г. Потребителите, поръчали в този период 98-инчовия Q80C, получават 500 лв. отстъпка и саундбар HW-Q930C на цената на телевизора.

"През последните години наблюдаваме нарастващ интерес на потребителите към по-големи екрани. В Samsung сме посветени на това да предлагаме превъзходни продукти, които подобряват живота на потребителите и отговарят на техните нужди във всеки един момент", коментира Хосе Барейро-Лопес, вицепрезидент на европейския офис за визуални дисплеи в Samsung Европа.

"Това ново, свръхголямо попълнение към нашата гама QLED е повод за вълнение, тъй като предлага още по-завладяващи развлекателни изживявания. Когато гледаш филми, се чувстваш сякаш си в киното. Когато се наслаждаваш на спортни събития, сякаш наистина си на стадиона. А при гейминга сякаш си в центъра на целия екшън. В Samsung разкриваме света на развлеченията, който е задвижван от революционни технологии и допълван от невероятни партньорства, свързани с предоставяне на съдържание. Ние вдъхваме живот на всяко изживяване", допълва той.

Представяме ти 98” QLED Q80C

Гмурни се в пълната мощ на изкуствения интелект с Q80C. Задвижван от 4K Neural Quantum Processor, той използва технологията AI Upscaling и подобрява качеството на изображението, за да пасне на суперголям екран, като по този начин увеличава дълбочината и яркостта на съдържанието. Съчетано с технологията Quantum HDR+, която идва с превъзходни резултати при черното и яркостта, тази иновация ти позволява да виждаш и най-малките детайли ясно и отчетливо. Комбинацията със 100-процентовия обем от цветове на Quantum Dot позволява на зрителите да виждат дори най-ярките сцени и светове, изпълнени с безкрайни цветове. Само на екраните на Samsung можеш да се насладиш на живи, автентични цветове, всички валидирани от PANTONE, които оживяват на екрана ти. Прекарвайки часове, потопен в любимото си съдържание, същевременно намаляваш напрежението върху зрението си. Можеш да превключиш на режима EyeComfort - интелигентна настройка на картината, предназначена за автоматично регулиране на яркостта и тона на екрана въз основа на вграден сензор за светлина и информация за времето от залез до изгрев слънце. Ако гледаш телевизия вечер, режимът EyeComfort ще активира функцията за намаляване на нивото на синята светлина, за да изглеждат картините по-топли и по-щадящи за очите.

Супертънкият дизайн на Q80C се вписва безпроблемно в твоя дом. Зашеметяващата супертънка рамка може да се определи като кристално ясен прозорец към света на забавленията. Изживяването не би било пълноценно без невероятен звук - въпреки супертънкия си дизайн, звукът от този телевизор е с първокласно качество. Вграденият в Q80C Dolby Atmos осигурява изключително аудио качество, като позволява на зрителите да се отдадат на любимите си предавания с 3D филмово и звуково изживяване. Функцията OTS (Object Tracking Sound) Lite на Samsung ти позволява да усетиш всеки ритъм на действието, подсилен от Q-Symphony. Така телевизорът и саундбарът се съчетават в перфектна хармония, а зрителите могат да се насладят най-доброто първокласно звуково 360-градусово изживяване.

Всички твои любими неща на едно място
Всички телевизори от портфолиото на Samsung за 2023 г. идват със Samsung Smart Hub - интуитивен потребителски интерфейс, който поставя на фокус забавлението. Геймърите ще имат достъп до Samsung Gaming Hub3 - базирано на облак приложение с игри от някои от най-големите световни разработчици, като Fornite, Forza и Minecraft Legends, а игрите ще вървят изключително гладко на Motion Xcelrator Turbo+ на Q80C. Играй в облака като професионалист - FreeSync Premium Pro осигурява HDR игри без накъсвания и забивания с минимално забавяне. Това дава възможност на геймърите за невероятни изживявания при HDR игри, при гледане на филми или друго съдържание. (Gaming Hub не е налично за България).

Кампания по предварителни поръчки
Поръчай предварително 98-инчовия Q80C до 23 юли 2023 г. с 500 лв. отстъпка и го вземи със саундбар HW-Q930C на цената на телевизора.

Научи повече тук.

Снимки: Samsung