На събитие в София Samsung представиха най-новите си модели от висок клас, които ще атакуват премиум сегмента на ТV пазара у нас. Става дума за три модела: 8K Neo QLED TV QN900C, 4K Neo QLED TV QN95C и OLED 4K TV S95C.

Двата Neo QLED модела пристигат в размери от 65, 75 и 85 инча, а 4К вариантът е наличен и в 55 инча. Телевизорите пристигат с нови Neural Quantum Processor чипсети, които оптимизират картината още повече, а опресняването достига скорост от 144 Hz, което е чудесна новина за всички геймъри. Интеграцията на Smart Things означава, че безпроблемно ще се впишат в умната екосистема на дома ви.

8K Neo QLED TV QN900C в частност е най-върховият телевизор, който Samsung някога са предлагали. Макар все още да липсва богат избор от 8K съдържание, мощният процесор надгражда вече наличното. Дори да изпреварва времето си в момента, този модел е една чудесна инвестиция за бъдещето.

Тазгодишният OLED модел от висок клас предлага всичко нужно на почитателите на технологията. Той също се възползва от услугите на Neural Quantum Processor 4K и поддържа Quantum HDR OLED+ технологията. Предлага се в размери 55, 65 и 77 инча. Отново е имплементиран Infinity One дизайн, а за пълноценно аудиовизуално изживяване е наличен и Dolby Atmos.

 

Вижте още: Система за автономни автомобили на Samsung от ниво 4 премина 200 км изпитание

Тагове: