Samsung ще предоставя най-модерните мобилни технологии на Зимните младежки олимпийски игри в Лозана през 2020 г. В допълнение в рамките на дискусионна сесия Samsung свързва бъдещото поколение атлети с настоящата олимпийска състезателка Dina Asher-Smith, за да се преборят заедно с предизвикателствата по пътя към успеха и да преодолеят границите.

За да укрепи допълнително връзката и да вдъхнови следващото поколение олимпийски спортисти, Samsung ще бъде домакин на специална дискусия като част от поредицата „Чат с шампиони“, организирана съвместно с Международния олимпийски комитет. Спортистите, които се състезават в Младежките олимпийски игри, ще научат повече за изграждането на личната си марка и репутация и да чуят вдъхновяващи истории, които ще ги мотивират по време на развитието на кариерата им – на терена и извън него. 

Спортистите участници ще могат да посетят специалната сесия „Чат с шампиони“ в кафенето Йодли в 20 часа на 12 януари, за да се срещнат с други спортисти и взаимно да се мотивират и да се подкрепят.

Като дългогодишен олимпийски партньор Samsung ще продължи подкрепата си за спортисти, които преодоляват граници – не само на Младежките олимпийски игри в Лозана през 2020, но и на Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 г.

Вижте още: CES2020: Samsung все пак показа разширяващия се телефон на CES