Samsung намери нов бизнес клиент за своите здрави мобилни устройства Galaxy. Компанията обяви, че Samsung Франция е избрана за партньор на консорциума, съвместно спонсориран от авиогиганта Airbus и Capgemini. В резултат на това партньорство Samsung казва, че ще работи в тясно сътрудничество с Airbus, за да оборудва приблизително 400 000 служители със специално подсилени устройства Galaxy.

Въпросните издръжливи устройства от серията Galaxy са смартфонът Galaxy Xcover 6 Pro и таблетът Galaxy Tab Active 3. Xcover 6 Pro беше пуснат тази година и е един от най-ремонтируемите телефони в света, докато Galaxy Tab Active 3 е малко по-стар, след като дебютира през 2020 г. Предполага се, че Airbus е избрал Tab Active 3 вместо по-новия Tab Active 4 Pro за спестяване на разходи.

Продажбата на 400 000 мобилни устройства наведнъж е голямо постижение. По-малките производители на смартфони се борят да достигнат тази цифра на потребителския пазар, но Samsung току-що продаде почти половин милион здрави устройства чрез това ново бизнес партньорство. Това може да стимулира корейския технологичен гигант да продължи да проектира нови устойчиви на предизвикателствата устройства в бъдеще.

Директорът на отдела за бизнес към бизнес мобилно изживяване в Samsung Electronics France каза: „Бихме искали да благодарим на Airbus за избора на Samsung като доверен партньор за този критичен проект. Иновациите, качеството и устойчивостта на нашите здрави мобилни устройства бяха критерий за избора за Airbus“.

Galaxy Xcover 6 Pro и Galaxy Tab Active 3 имат рейтинги за прахо- и водоустойчивост IP68 и са съвместими с военния стандарт MIL-STD-810H. Освен това могат да се похвалят с висока степен на възможност за ремонт, а батериите им могат да се свалят, което позволява на бизнес потребителите да поддържат мобилните устройства работещи, без да се налага да губят време. Много малко устройства получават тези предимства, въпреки че Европейската комисия работи върху това да направи мобилните устройства по-лесни за поправка.

Снимка: Samsung

Виж още: Сгъваемите телефони смятат да доминират през следващата година

 

Тагове: