HUAWEI P60 Pro е фото смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK. Новият флагман на Huawei е най-модерният смартфон за любители фотографи, предлаган в момента на пазара.

DXOMARK е водеща в света фотографска лаборатория, която оценява и класира фотоапарати и оборудване за тях. Ползвайки се с широко доверие от експерти, нейните тестове са подкрепени от милиони научни измервания и анализи. В последния ранкинг на на DXOMARK за 2023 г. HUAWEI P60 Pro излезе начело в класацията за смартфон камери като това превърна P60 Pro в устройството с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK, което е високо признание за технологични пробиви на Huawei в областта на изображенията.

С изключителен резултат от 156 точки в класацията на DXOMARK, HUAWEI P60 Pro се отличава със своята висока цялостна производителност и фотографски функции, което го прави най-добрият смартфон за фотография, наличен в момента на пазара, според DXOMark. Престижната класация оцени много високо както техническите, така и фотографските възможности на най-новия флагман на Huawei. Рекордният резултат се основава на страхотното цялостно представяне на камерата на HUAWEI P60 Pro, което го прави идеален за всички видове снимки и видеоклипове при всякакви условия на осветеност и изключително производителен при работа при слаба светлина. Класацията показва още, че най-високо оценените параметри на устройството са за снимка, увеличение и боке ефект, оценени съответно със 159, 158, 80 точки. HUAWEI P60 Pro също е с най-висок резултат в портретни и групови снимки и видеоклипове, както и при фотография и видеозаписи при слаба осветеност.

Ultra Lighting Camera: улавя моменти с най-висока яснота и красота

Новият модел наследява оптичните системи и естетичния дизайн на серията P. Най-вълнуващата характеристика на HUAWEI P60 Pro е неговият фокус върху светлината. Основната му камера е оборудвана с група обективи с широка бленда и висока пропускливост и RYYB SuperSensing сензор. Това означава, че снимките могат да бъдат заснети при всякакво ниво на осветеност, включително и по-слабо, без камерата да пропусне нито един детайл.

Освен това неговата автоматично регулируема бленда F1.4-F4.0 позволява заснемането на сцена точно по начина, по който фотографът я вижда - с висок динамичен обхват (HDR). Регулируемата физическа бленда на HUAWEI P60 Pro гарантира, че всеки размер е точно прецизен според предпочитанията на потребителя. Това е постижимо чрез ръчна или дори автоматична настройка - функция, задвижвана от изкуствен интелект, която може автоматично да открие настройките на сцената и съответно да регулира блендата.

HUAWEI P60 Pro също постига и революционен пробив в телефото фотографията. Решавайки проблема с недостатъчното поглъщане на светлина, което обикновено се среща в много водещи смартфони с телефото камери, HUAWEI P60 Pro добавя Ultra Lighting Lens Group към телефото камерата, за да подобри приема на светлина при слабо осветена фотография и нощно виждане.

Новият смартфон HUAWEI P60 Pro черпи вдъхновение от природата и преосмисля модерната естетика с първия в индустрията Pearl Texture дизайн на задните си панели. Rococo Pearl включва естествен минерален перлен прах в устройството на смартфона, за да създаде осветяващ и лъскав ефект, постигайки уникална естествена текстура. HUAWEI P60 Pro също се отличава със своята издръжливост. Той използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивен за Huawei издръжлив стъклен панел от Kunlun стъкло, който значително подобрява издръжливостта и увеличава неговата устойчивост при падане.
Той е базиран на собствения магазин за приложения на Huawei - AppGallery, който бележи безпрецедентно бързо развитие и предлага пълноценно потребителско изживяване с любимите ви глобални и локални приложения, много промоции и други уникални екстри.

Поръчай преди всички с Huawei Watch 3 Active
Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI P60 Pro се предлага за предварителна поръчка в България в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на препоръчителна цена от 2349 лв. в търговската мрежа.

Снимки: Huawei

Още от Tech