Sony с гордост обяви, че са получили рекордните седем награди от Expert Imaging and Sound Association (EISA), където са отбелязали и първата си победа в категория „Фотографски иновации.“ Ето наградените продукти:

 Sony FE 24mm Широкоъгълен твърд обектив 

Sony FE 24mm F1.4 GM е професионално проектиран твърд обектив, осигуряващ изключително ясни изображения, както в центъра, така и по краищата на изображението, дори и при най-отворена бленда на F1.4. Оптичният дизайн се състои от 10 групи с 13 елемента, използвайки два XA (екстремно асферични) елемента и три елемента от ED (изключително ниска дисперсия) стъкло, осигуряващо качеството на изображенията.

Междувременно диафрагмата от 11 ламели създава красив дефокус на фона. Съобразявайки се със стриктните стандарти на G Master, FE 24mm F1.4 GM комбинира висока резолюция и красив дефокус на фона, които са отличителният знак на G Master сериите. Мощната система за фокус DDSSM осигурява бърз, прецизен и тих автофокус, докато 24-сантиметровата минимална фокусна дистанция може да бъде използвана за заснемане на забележителни близки планове Впечатляващото е, че това е най-компактният и лек обектив в своя клас. Той е изключително ефективен за потискане на отблясъци при заснемане на звездни пейзажи.

Sony FE 135mm F1.8 GM Портретен твърд обектив 

Sony FE 135mm F1.8 GM е наистина забележителен обектив. Невероятно ясни изображения от ъгъл до ъгъл, като в същото време меките дефокусирани фонове и ярките акценти създават изключителни изображения дори на F1.8. Този резултат е постигнат благодарение на иновативния оптичен дизайн, който съчетава XA (екстремно асферични) и ED (изключително ниска дисперсия) елементи във фронталната група за ефективно потискане на всички обичайни за телеобективи отклонения.

С прахоустойчива и водоустойчива конструкция обективът е създаден да работи при предизвикателни метеорологични условия, докато изнесеният ринг за бленда осигурява лесна и интуитивна работа. FE 135mm F1.8 GM предлага 70 см минимално фокусно разстояние, максимално увеличение от 0.25 х, подходящо за близък план, и високоефективна система за автофокус за бързо и прецизно фокусиране на движещи се обекти.

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS Телефото твърд обектив

Първият супер телефото твърд обектив на Sony с голяма бленда е балансиран перфектно и е един от най-леките в класа си. Този вълнуващ обектив създава изображения с отлично качество, забележителна скорост и прецизност при фокусиране. Състои се от иновативен оптичен дизайн, който включва три флуоритни елемента и два високоскоростни XD (extreme dynamic) линейни мотора за проследяване на бързодвижещи се обекти. Механизмът на блендата, съставен от 11 ламели, създава красив дефокус на фона и е съвместим със Sony 1.4x и 2.0x телеконверторите на Sony за дори повече приближение.

Sony α6400 Видео камера

Перфектна за създателите на съдържание, които правят също толкова видеа, колкото и снимки. α6400 е комбинация от най-напредналите технологии на бранда, взети от пълноформатната серия фотоапарати, интегрирани в компактно APS-C тяло. Фокус са новите усъвършенствани възможности за проследяване в реално време и фокус по око в реално време, което държи обекта ясен и фокусиран, докато се движи. Други усъвършенствани опции включват 4K HDR видео заснемане, S-Log профили за професионално ниво на обработка на цветовете, 180-градусов повдигащ се екран, както и вход за микрофон за висококачествен запис на звук.

Sony Cyber-shot RX100 VI Компактна камера

Cyber-shot RX100 VI на Sony притежава най-иновативните фототехнологии, без да прави компромис с джобния си размер, бързата работа и високото качество на изображенията, които се превърнаха в отличителни характеристики на серия RX100. Компактното тяло разполага с ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200ммi F2.8 – F4.5 прибиращ се обектив, електронен визьор и вградена светкавица, даващи ви възможност да заснемете всеки момент, особено докато пътувате. 1.0-типовият 20.1-мегапикселов CMOS сензор, комбиниран с бързия и надежден автофокус по око, осигурява остри изображения и портрети. Камерата предлага и високоскоростно непрекъснато заснемане със скорост до 24 к/с, 4К запис и супер забавен каданс. Безпроблемна връзка с вашия смартфон или таблет се установява чрез Bluetooth, NFC и Wi-Fi.

Sony WH-1000XM3 Най-добри шумоизолиращи слушалки

С нов подобрен дизайн слушалките на Sony WH-1000XM3, притежаващи водеща технология за шумопотискане, са еднакво удобни както за слушане по време на дълъг полет, така и за пътуване до работа. Изключителната технология за шумопотискане е с около четири пъти по-голяма производителност при обработка на сигнала от предходния модел. Слушалките се адаптират към различното атмосферно налягане, което ги прави идеални за пътуване. Промяната в силата на звука и изборът на песни от плейлистата става лесно благодарение на сензорния панел, разположен в дясната слушалка. Персонализирането на звука е бързо и лесно чрез приложението Sony Headphones Connect. Животът на батерията достига забележителните 30 часа за едно зареждане (с активирана noise-cancelling функция). Батерията осигурява до 5 часа възпроизвеждане след само 10 минути зареждане. WH-1000XM3 се предлагат с калъф за удобно пренасяне, кабел за зареждане, кабел за слушане и адаптер за самолет.

Вижте още: Huawei P30 Pro е Смартфон на годината според EISA

Тагове: