LinkBuds S на Sony предлагат по-традиционни безжични слушалки за разлика от отворения дизайн на оригиналния модел. Компанията дебютира новата версия още през май, като попълни списъка с функции с активно шумопотискане (ANC) и множество други удобни елементи от първокласните аудио продукти на Sony. Подобно на първите LinkBuds, моделът S е създаден да се носи през цялото време благодарение на малкия си размер, удобно прилягане и добър режим на прозрачност. LinkBuds S вече бяха направени с рециклирана пластмаса от автомобилни части, но компанията обяви и Earth Blue вариант, направен от още повече регенерирани материали.

 

Sony казва, че тялото и кутията за тази версия на LinkBuds S са направени от „фабрично възстановени пластмасови и регенерирани бутилки за вода“. Рециклираните материали са това, което придава на външните повърхности мраморен десен. Компанията обяснява, че идеята първоначално идва от проучване на дизайна около нови приложения за рециклирани бутилки за вода. Разбира се, накрайниците за уши не са изцяло направени от рециклирани вещества, но основната им обвивка, както и калъфът имат специфичен вид в резултат на процеса. Подобно на съществуващите цветове на LinkBuds S, опаковката за тази нова версия не използва пластмаса.

LinkBuds S струват 200 долара и разполагат с ANC и режим на прозрачност, които ви позволяват да пропускате различно количество звуци от света около вас, както сметнете за добре. Sony добави към тези слушалки инструмент, наречен Auto Play, който ви позволява да настроите определени времена, в които аудиото да започва автоматично – например след видеоразговор или когато сте в движение. Адаптивният контрол на звука на компанията от други големи и портативни слушалки също е тук, като автоматично променя звуковите режими въз основа на вашето местоположение или дейност. Можете да очаквате до шест часа живот на батерията при зареждане с активиран ANC и още 14 часа с кейса. Защитата IPX4 също така означава, че можете да ги носите по време на тренировки, без да се страхувате от повреда от изпотяване, а удобната функция Speak-to-Chat спира аудиото, когато започнете да говорите, за да ви помогне с бързи разговори.

Снимка: Sony

Виж още: Висококачественият аудио план на Spotify ще ви излезе солено