Точно навреме за старта на Star Wars: Rise of Skywalker (и придържайки се към dark app тенденцията), Facebook придава нов облик на своето приложение Messenger, вдъхновен от тъмната страна на силата.

За разлика от повечето тъмни режими този не е предназначен да пести живота на батерията или да облекчава напрежението върху очите.Той е само за забавление. В него можете да получите набор от емотикони, анимационни стикери и филтри за освежаване на вашите селфита. Всичко това се придържа към тематиката на междузвездната сага. Facebook казва, че темата е "лимитирано издание", но не е изяснено точно какво означава това. Изглежда вероятно, че тя ще остане като част от приложението до някакъв етап от новата година, когато вълнението около новия филм затихне.

За да се сдобиете с новия облик, уверете се, че имате най-новата версия на Facebook Messenger от App Store или Google Play, след това отворете чат (или започнете нов) и докоснете името в горната част на екрана. Ако сте получили актуализацията, трябва да видите опцията Theme в горната част, за да получите достъп до новия дизайн на Star Wars.

Ако не можете да видите опцията, може да се наложи да изчакате малко по-дълго, но трябва да я получите преди първото излъчване на новия филм на 19 декември.

Виж още: Киното преди и след „Междузвездни войни: Нова надежда“

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове: