С изключително 4K качество на картината, Ultra HD LED телевизорите с Google TV MX700 и MX710 на Panasonic обединяват на едно място филмите, телевизионните предавания и др. от всичките ви абонаменти.

Използвайки иновативния процесор 4K Color Engine на Panasonic за осигуряване на забележителен реализъм, и двата модела се отличават с превъзходна картина и завладяващо качество на звука, както и с множество функции за игри, подходящи за най-новото поколение конзоли и компютри.

Предлагани с диагонал на екрана 43, 50, 55 и 65 инча, новите телевизори MX700 и MX710 осигуряват динамично, изцяло персонализирано зрително изживяване с всички предимства на инженерния опит на Panasonic.

ЦЯЛОТО ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА ЕДИН ЕКРАН

Всичко е тук. С над 400 000 филма и телевизионни сериала, налични в над 10 000 приложения, телевизорите MX700 и MX710 с Google TV издигат поточното предаване (стрийминг) и телевизионните предавания на живо на следващото ниво, като обединяват и организират любимите ви развлечения от всички приложения само за вас.

Персонализираните препоръки от Google ви позволяват да откривате нови филми и телевизионни предавания въз основа на това, което сте гледали, и това, което ви интересува, така че можете бързо да намерите следващото си любимо съдържание. Също така можете лесно да предавате филми, телевизионни предавания, снимки и други от вашия телефон или таблет направо към вашия телевизор с Chromecast built-in™.

Вашият телевизор сега е по-полезен от всякога. Помолете Google Assistant да намира филми, да предава поточно от приложения, да възпроизвежда музика и да управлява телевизора – всичко това с вашия глас. Дори можете да получавате отговори, да управлявате интелигентни домашни устройства и много други. Просто натиснете бутона Google Assistant на дистанционното, за да започнете.

ПОРАЗИТЕЛЕН 4K РЕАЛИЗЪМ

Правейки огромна крачка напред в качеството на картината, най-новите LED телевизори на Panasonic осигуряват реалистични цветове, високи нива на контраст и забележителна яркост, за да оживят 4K съдържанието.

Междувременно процесорът 4K Color Engine е проектиран допълнително да подобри зрителното изживяване чрез оптимизиране на тъмните и светлите зони на изображенията за постигане на истински реализъм, като същевременно е способен да мащабира Full HD съдържанието с нови нива на детайлност.

Режисьорският режим Filmmaker Mode осигурява прецизно възпроизвеждане, за да изглеждат филмите точно така, както режисьорът им е предвидил. А наборът от различни настройки на картината прави възможно изобразяването на всякакъв вид съдържание по най-добрия начин, чрез избор между режимите Standard (Стандартна картина), Vivid (Ярка картина), Sport (Спорт), Movie (Филм), Game (Игра) и Dolby Vision®.

Благодарение на тази превъзходна картина е възможна поддръжката на различни HDR формати с висок динамичен диапазон – Dolby Vision®, HDR 10 и HLG Photo (формат за статични изображения, който пренася фотографията в света на HDR).

ИГРАТА ПРОДЪЛЖАВА

С MX700 и MX710 превключването от телевизия към игри не може да бъде по-просто.

Лесно достъпен чрез дистанционното управление, режимът за игри Game Mode незабавно намалява входното закъснение и латентността, така че образът на екрана да съвпада точно с командите ви. Това осигурява по-гладко игрово изживяване, при което точно се пресъздава визията на създателите на игрите.

Освен автоматичния режим с ниска латентност Auto Low Latency Mode и двата модела предлагат предимствата на HDMI 2.1, включително пълна 4K разделителна способност и променлива честота на опресняване VRR, които осигуряват невероятно бързодействие и реализъм при игрите.

За посветените стриймъри новите модели предлагат достъп до Twitch от Google Play, а вграденият медиен плейър осигурява лесен достъп до вашата лична мултимедия, като видео, музика, снимки, игри и други, съхранени на USB памет.

Снимки: Panasonic