Обикновените ви бели тениски нямат нищо общо с тази носима технология, която не е просто модно изявление - тя е интерактивно платно, което позволява на дрехите ви да говорят много, буквално. С T-Shirt TV облеклото ви се превръща в динамично платно, което показва всичко - от изкуство и активизъм до лична марка и забавление.

Ето как работи: елегантен 10-инчов HD екран е умело интегриран в тъканта, превръщайки се в част от самата тениска. Лек и ненатрапчив, този преносим екран вдъхва живот на избраните от вас визуализации със зашеметяваща яснота.

По този начин можете да пренесете своето послание, изкуство или дори последните акценти от мача на любимия си спортен отбор, където и да отидете.

Видеоклиповете, изображенията и аудиоклиповете могат да се качват чрез USB, превръщайки тениската ви в циклична витрина на вашето съдържание. Тениската е оборудвана с 2 GB памет и живот на батерията от два до четири часа, който може да бъде удължен с допълнителна батерия.

Освен че ще привлечете вниманието на всички, високотехнологичната тениска служи като средство за творци и комуникатори от всякакъв вид. Художниците могат да покажат своите цифрови творения, активистите могат да разпространят своите послания, а спортните ентусиасти могат да покажат отборния си дух. Това е мобилен билборд, лична галерия и средство за започване на разговор.

Преди това използвана от водещи медии като 20th Century Fox и CNN за промоции и събития, сега T-Shirt TV се предлага на всеки от обикновените потребители с визия, която иска да сподели, чрез нова кампания в Kickstarter.

Снимка: T-Shirt TV

Виж още: 16 полезни хакa за умния ви телевизор, за които не подозирате