Huawei със сигурност няма да анонсира нов телефон през оставащите три дни до края на годината, но този факт по никакъв начин не притеснява технологичните „лийкъри“ в световен мащаб.

В случая получаваме нова снимка на флагмана Huawei P30 Pro, който би следвало да бъде анонсиран през март следващата година. Апропо, той ще бъде и вероятно най-сериозният съперник на Galaxy S10.

Снимката е забелязана на териториите на Weibo и дава още по-ясна представа за визуалната част на новия телефон. Припомняме, че преди известно време в мрежата изтекоха кейсовете на новия смартфон.

Иначе, както можете да забележите в споделените фотографии, прорезът в P30 Pro ще бъде различен, а разположението на четвъртата камера и светкавицата също ще бъде леко променено. И още – рамката в долната част на P20 Pro ще бъде намалена значително в новия модел.

Любопитен за отбелязване факт е, че по всичко изглежда, че P30 Pro няма да предлага преден физически бутон за разлика от своя предшественик. Вероятната причина за това е, че скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в дисплея на устройството по подобие на Mate 20 Pro.

Повече - скоро.

Искам да бъда известен! 10 популярни типа YouTube видеа, които да създадете сами

---

Петте най-интересни возила на света