Samsung бяха доста заети това лято и обявиха доста нови устройства, най-очакваното от които бе Galaxy Note10. Заради него, а и заради Galaxy Fold някои други продукти, които заслужават внимание, бяха засенчени. Едно от тези устройства е Galaxy Watch Active2.

Смарт часовникът е задвижван от Tizen OS на Sasmung и ще се предлага в два размера: 1.2-инчов - 40 мм и 1.4-инчов - 44 мм. И двата се отличават с леко извити Super AMOLED екрани. По-големите екрани ще помогнат за една от новите функции на Watch Active2 – гледане на YouTube, макар все още да не е ясно колко ползотворна е тази опция. Друго полезно качество на часовника е преводът от друг език в реално време. Почти всички сензори по устройството също са подобрени сравнение с предния модел и вече би трябвало да са по-бързи и по-точни.

Galaxy Watch Active 2 вече е наличен за предварителни поръчки. Това е малко по-премиум версия на оригинала и се намира в средата на гамата на Samsung, между флагмана Galaxy Watch и достъпния Watch Active. Той предлага почти всичко, което и часовникът от по-висок клас, но за 50 долара по-малко. Това означава, че 40 мм версията е $280, а с 44 мм екран възлиза на $300. Официално часовниците ще са достъпни на 26 септември.

Ако Samsung Galaxy Watch Active2 ви е заинтригувал и не ви се чака до заплата, за да се сдобиете с него, може да се възползвате от А1 Кредитна карта. Научете повече.

Вижте още: IFA2019: Официалното Galaxy Fold видео е поглед в бъдещето!