TP-Link, водещ световен доставчик на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, обявява нови продукти за интелигентен дом на Tapo, предназначени да разширят екосистемата на компанията от интелигентни продукти и да предложат на потребителите нови алтернативи за свързания дом. Смарт крушките Tapo L630 и Tapo L610, смарт хъбът с вграден високоговорител Tapo H100, интелигентният сензор за контакт Tapo T110, смарт сензорът за движение Tapo T100, смарт ключовете Tapo S220 и Tapo S210 и смарт бутонът Tapo S200B могат да се интегрират перфектно в модерния дом и да допълнят гамата от решения на TP-Link с иновативни, надеждни, енергийноефективни и хармонично проектирани продукти.

„Новите продукти Tapo Smart Home на TP-Link идват, за да предвидят нуждите на нашите клиенти, които искат да интегрират нови, все по-модерни, високопроизводителни и ефективни продукти в своята интелигентна домашна екосистема, за да улеснят живота си по интелигентен начин. Намираме се в момент, в който нуждите на интелигентния дом непрекъснато се развиват и аксесоарите, които могат да помогнат за по-лесното и по-бързо управление на свързаните устройства от потребителите, стават все по-търсени. Всичко върви към сценарий, при който в крайна сметка смарт продуктите ще бъдат пряко свързани и ще работят заедно като екосистема и ние вече искаме да предложим тази възможност на най-много хора“, каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Високоефективни продукти за интелигентен дом


Новите продукти в гамата Tapo могат да бъдат умело комбинирани в комплекти, които позволяват на потребителите да настроят своите интелигентни домове по възможно най-лесния начин. В основата на един интелигентен комплект е интелигентният хъб Tapo H100 с вграден високоговорител, който покрива целия дом, като поддържа устройствата винаги свързани чрез Wi-Fi.

Добра комбинация със смарт хъба е интелигентният сензор за движение Tapo T100, който има голям обхват на засичане до 7 метра при ъгъл от 120 градуса.

TP-Link също така обогатява своето портфолио от устройства за интелигентен дом с нови камери за видеонаблюдение, интелигентни контакти, светлинни ленти и други аксесоари за модерни и свързани домове, които са готови за интеграция във всякакъв тип екосистема.

По този начин, благодарение на новите продукти в гамата TP-Link Tapo потребителите могат по-лесно от всякога да закупят комплект от множество интелигентни продукти, започвайки процеса на трансформиране на своя дом в интелигентен, с намалено потребление на енергия и лесна инсталация на всички продукти.

Снимки: TP-Link