Миналата година (вече) бившият президент на САЩ представи проекта си да построи “Градина”, в която да бъдат поставени статуи на най-бележитите американци. Типично в негов стил Тръмп изчака последния възможен момент, за да обяви кои именно са те. След като профилът му в Twitter (по всяка вероятност) е блокиран завинаги, ще трябва да разчита на някой друг да го осведоми каква дискусия в социалната мрежа породи това негово решение.   
Освен че списъкът включва 250 имена, за което повечето потребители се шегуват, че най-вероятно бившият държавен глава няма и бегла представа кои са, присъствието на основателя на Apple Стив Джобс нямаше как да остане незабелязано. Особено след като всички технологични гиганти направиха всичко по силите си да се противопоставят на Тръмп през последния месец.  
Освен това градина с 250 фигури би изглеждала повече като някакъв увеселителен парк или лабиринт за мъчение - числото е прекалено голямо.  


За добро или за лошо новият президент на САЩ и кабинетът му едва ли ще изпълнят този проект, съответно всичко ще се изчерпи с ироничните коментари в интернет.

Снимки: shutterstock

Виж още: С финален залп Тръмп свали китайските дронове от американски институции