Lenovo  представи следващото поколение ултратънки лаптопи Yoga с Windows 11, като новата Yoga линия предлага и освежаване на 14-инчовия и 16-инчовия екран на Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro и Yoga 7. За да отговори на нуждите на новия хибриден домашен офис, Lenovo представя днес и Yoga AIO 7, нов 4К 27-инчов настолен компютър с ергономична панта за безкрайна адаптивност и способен да направи връзка между множество устройства и модерно инженерство за съвременен дом.

 “Хибридният начин на живот вдъхнови разработването на това ново поколение Lenovo Yoga устройства. Нашата цел е да дадем възможност на повече хора да бъдат себе си, да създават и да си сътрудничат, като те самите определят условията за това“, коментира Оуянг Джун, вицепрезидент на Lenovo и генерален мениджър на Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. “Ние проектираме и създаваме новите Yoga компютри с по-интелигентни функции и още по-премиум изживяване за потребителите, за да помогнем на хората да преследват своите амбиции, да се отпуснат и да правят нещата по свой начин” – допълни още Оуянг Джун.

Новата Yoga Slim линия на Lenovo предоставя първокласно изживяване, задвижвано от Lenovo X Power2, нов набор от функции, свързани с по-добра производителност. Tе се допълват от впечатляващите Lenovo PureSight дисплеи, които задават нов стандарт от първокласни функции за по-реалистично визуално изживяване, сертифицирано за Eyesafe.

Зад линията Yoga Slim стои Lenovo A.I. Engine+. Този A.I. е мощен инструмент, който може да предвиди нуждите на потребителя от захранване или батерия. Докато Lenovo Intelligent Sense, също част от Lenovo A.I. Engine+, помага да се работи и играе на Yoga безпроблемно и по-безопасно. Потребителите могат също да получат усъвършенстваната поддръжка на Lenovo – Premium Care. Специалната услуга включва приоритетно диагностициране, персонализирана хардуерна и софтуерна поддръжка от експерти, годишни прегледи на компютъра и други.

 

Yoga Slim 9i: Интелигентен. Устойчив. Мощен

Като сертифициран с нулеви въглеродни емисии лаптоп1 Yoga Slim 9i (14”, 7) е идеален за  хората, активно загрижени за околоната среда. Обвит в 3D стъкло, дизайнът на комфортния ръб и на тънкото 14.9 мм шаси се отличава със заоблени, гладки контури за по-удобна работа и изживяване.      

                                           

Yoga Slim 9i също предефинира значението на преносимите развлечения и създаването на съдържание. Той има 14-инчов 16:10 до 4K OLED PureSight сензорен дисплей, допълнен със Sound by Bowers & Wilkins. Визуалното изживяване PureSight на Lenovo на опционалния 4K OLED екран осигурява ултраизчистени детайли, яснота и наситени, фотореалистични цветове – от дълбоко черно до жива светлина. С Vesa Certified Display HDR True Black 500 неговата дълбочина от 10 бита може да показва над милиард цвята в един пиксел и пълна цветова гама от 100 процента DCI-P3. Четирите високоговорителя Bowers & Wilkins на Yoga Slim 9i вдъхват живот на звука. Yoga Slim 9i включва и процесори Intel Core от 12-о поколение.

 

Yoga Slim 7i Pro X and Yoga Slim 7 Pro X: Силата да създаваш, независимо къде си


Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) и Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) разполагат с процесори от следващо поколение, от 32 GB LPDDR5 RAM до NVIDIA GeForce RTX 3050, графична карта на NVIDIA Studio и X Power на Lenovo. Системата за конфигурация X Power на Lenovo предлага специфична настройка за различни сценарии на използване, за да пренесе лаптопа отвъд критериите за максимална производителност на CPU и GPU представянето. С по-малко от 1.6 кг тези тънки и леки машини са създадени с цел чистата производителност, необходима за създаване на цифрово съдържание.     

                         

Гледайте най-новото шоу на 14.5-инчовия 3K 120 Hz с обновения дисплей на Lenovo PureSight с опционално докосване, включващ точна цветова палитра и по-богати нюанси. Той има хардуерно калибрирано 100% покритие на sRGB гамата със 100% обем на sRGB гамата, както и TÜV Hardware Blue Light сертификат3, за да помогне за намаляване на напрежението в очите. И с Lenovo A.I. Engine+ на новите Yoga Slim 7i Pro и 7 Pro потребителите могат да създават съдържание толкова бързо, колкото им работи въображението.

 


Yoga Slim 7i Carbon: Изкуството на мобилността

 

Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) предлага невероятна мобилна производителност. Тя съответства на изключителната му лекота от под 1 кг и тънко като шаси 14.8 мм, със здрава устойчивост на магнезиева сплав от аерокосмически клас, подсилена с многослойни въглеродни влакна. Три съвременни двуцветни опции и клавиатура от край до край с по-голям тракпад допълнително правят Yoga Slim 7i Carbon персонализиран аксесоар, който може да се носи навсякъде.

 

Yoga Slim 7 Pro and Yoga Slim 7i Pro: Изключителна производителност
 

                                                 

Lenovo също така представя днес и обновените Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) и Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Тези устройства са създадени за есенциална производителност, с елегантен алуминиев дизайн Storm Grey или Cloud Grey. С процесори Intel Core или AMD Ryzen 6000 Series може да правите буквално всичко.

 

Yoga 7:  Чистата страст за забавления


Създаден за забавление и творчество, новият Lenovo Yoga 7 (14”, 7) е универсален 2 в 1  конвертируем лаптоп, който също се отличава с удобен дизайн за по-лесно пренасяне. С мощните процесори от серията AMD Ryzen 6000 този мултифункционален лаптоп разполага с до 2.8K OLED сензорен екран 16:10, включващ Dolby Vision за реални цветове, по-богати детайли и хардуерно базирана слаба синя светлина.



Yoga AIO 7: Мощен и колаборативен

  

Вдъхновен от многото начини, по които хората днес създават, работят и се забавляват у дома, новият Yoga AIO 7 (27”, 7) е невероятно адаптивен. С 27-инчов 4K IPS дисплей с тесни рамки и 95 % DCI-P3, Yoga AIO 7 се върти без усилие на 90 °C, повдига се и се накланя за повече ъгли на видимост – само с леко натискане с пръст чрез гъвкавия си дизайн на пантите.

Този нов настолен компютър Yoga All-in-one е създаден да бъде в центъра на съвременния дом. И има предимството  да работи с процесор от серията AMD Ryzen 6000 и опционалната графична карта AMD Radeon RX 6600M.

Снимки: Lenovo