Както вече Amazon Studios оповестиха, премиерата на сериала по Lord of the Rings е планирана за есента на 2022 г. До този момент за продукцията не се знаеше особено много освен съвсем логичния факт, че ще бъде разпространявана посредством Prime Video. Но явно началото на 2022 г. трябва да ни даде тема за дискусия и тя дойде под формата на тийзър. От него не разбираме особено много, освен че сериалът ще носи името The Lord of the Rings: The Rings of Power. Според двама от създателите на продукцията - J.D. Payne и Patrick McKay - “The Rings of Power обединяват всички основни истории от Втората епоха на Средната земя: изковаването на пръстените, възхода на тъмния лорд Саурон, епичната приказка за Нуменор и последния съюз на елфите и хората. Досега публиката е виждала на екрана само историята на Единия пръстен – но преди да има такъв, имаше много... и ние сме развълнувани да споделим епичната история на всички тях”.

Въпреки че тийзърът изглежда крайно суховато, трябва да отбележим, че за създаването му не са използвани CGI ефекти, а реални похвати от майсторството на кинематографията. Дали от Amazon ще се придържат към този стил за цялата продукция? Определено очакваме с нетърпение и самите трейлъри.

Обзор на седмицата за всичко ново, случващо се в света на технологиите, игрите и развлекателната индустрия, можете да откриете в нашия подкаст HiCast.  
Последвай Instagram профила ни и прочети пръв най-интересните новини. 
Абонирай се за YouTube канала ни и гледай нашите технологични ревюта. 

Снимки: Amazon

Виж още: Най-разочароващите джаджи за 2021 г.