Amazon и притежаваният от него стрийминг канал Twitch се забъркаха в интересен миш-маш след леко неприлична изява в ефир на испанска водеща. По време на стрийм в испаноезичния канал на Prime Video водещата на шоуто Esto es un LATE Енар Алварес за секунда повдигна блузата си със закачливото възклицание „Сега ще ни баннат“.

Притежаван от Amazn, Twtich няма ясна политика по отношение на голотата в ефир, но само няколко часа по-късно каналът бе спрян от Prime video. По този начин се създаде любопитната ситуация едното подразделение на Amazon да забрани другото.

„Как ще обясним това на нашите шефове“, се пошегува Twitter Акантуът на Prime video Espana, а самата Алварес обеща, че вече винаги ще носи сутиен, когато води шоуто.

Наказанието за канала бе 23 часа и след това бе вдигнато. Скандалът предизвика основно усмивки и значителна реклама за самото тв шоу. По този начин за пореден път виждаме някаква драма със съдържанието в Twitch, след като наскоро в платформата се разигра скандал със стриймъри, излъчващи на живо от горещи вани. Тогава Twitch обяви, че провокативното съдържание, считано за секси от останалите, не противоречи на правилата и платформата няма да наказва жени заради тяхната привлекателност. За да реши проблема, компанията създаде нова категория, наречена Pools hot tubs and beaches, където да попадат подобни сцени.

Снимка: Twitch

Виж още: Куче робот помага на SpaceX за ракетата, която ще ходи до Марс (ВИДЕО)

 

Тагове: