В момента знаем почти всичко за предстоящата серия Samsung Galaxy S23. Въпреки че Samsung не можа да спре изтичането на информация, досега все пак не се бяха появявали снимки на реални устройства от серията Galaxy S23. Магазин за търговия на дребно в Никарагуа, наречен KM Cell Store, обаче разполага с новите телефони и се появиха изображения на опаковката, цветовете и други детайли на Galaxy S23 Ultra (чрез профила @Sondesix). Има и практически видеоклип, показващ зеления цвят на телефона от всички ъгли.

Този път изглежда, че Samsung са променили опаковката на серията Galaxy S23. Сега тя включва изображение на телефона и цвета на модела вътре в кутията вместо името с големи, удебелени букви.

В тези изображения можете да видите четирите официални цвята на Samsung Galaxy S23 Ultra с техните кутии, включително Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower и Lilac.

Практическото видео на Galaxy S23 Ultra показва варианта Botanic Green. Почти няма разлика между устройството и неговия предшественик - Galaxy S22 Ultra. Стилусът S Pen също няма да има същия цвят като самия телефон. Само неговият бутон ще съответства на цветовата гама на устройството, останалото е матово черно.

И така, ето го вашия първи реален поглед към Galaxy S23 Ultra. Как ви харесва телефонът в този му вид?

 

Снимка: Twitter/Sondesix

Виж още: Samsung обяви 200 МР сензор, който най-вероятно ще видим във флагмана Galaxy S23 Ultra 

 

Тагове: