В канала Concept Creator в YouTube се появи доста готино концептуално видео на предстоящия флагман Samsung Galaxy S10. То илюстрира по-голямата част от слуховете около смартфона и макар навярно да има някакъв досег с реалността, устройството, което ще видим догодина, със сигурност ще се различава доста от показаното във видеото. Въпреки това то определено си заслужава гледането.

В него смартфонът е направен от метал и има стъклено покритие, като дизайнът не се отдалечава особено от този на Galaxy S9 и S9 Plus. Дисплеят е извит и почти безрамков, с обли ъгли. Показани са и две предни камери, по всяка вероятност предназначени за лицево отключване.

Задният панел е още по-интересен - там ще видите тройка камери в хоризонтален аранжимент, които си правят компания със сензор за сърдечен ритъм и LED светкавица. Скенер за пръстови отпечатъци липсва, което отново ни навежда на мисълта, че Samsung ще заложи на така модерното лицево отключване, представено на масите от Apple и iPhone X. Другата възможност е скенерът да е вграден в самия дисплей - нещо, за което се говори много отдавна и е крайно време да се материализира с оглед на това, че технологията вече е налична и готова за производство. Пък и вече я видяхме в модели на Vivo Nex S.

Galaxy S10 е показан в черно и червено, като се очаква истинският смартфон да бъде достъпен в по-широка цветова гама. Е, как намирате този концептуален поглед към устройството?