Хостинг индустрията се промени драстично след увеличението на цените и цялостната промяна на ценовата политика в cPanel. Тази промяна засегна най-вече прекупвачите и уеб студиата, които са се заели самостоятелно да хостват сайтовете на клиентите си.

Благодарение на това се наблюдава скок в интереса към SPanel, където брандингът вече е по-лесен от всякога. Едно от новите предимства на хостинг платформата е, че вече всеки индивидуален собственик на SPanel сървър може да въведе името на фирмата си, да промени адреса си за вход в сървъра и дори да премахне изцяло SPanel логото и да го замени със собствено. Това не само позволява хостинг решението да бъде маркетирано като собствено от потребителя, но и се избягва увеличението на cPanel.

Ето как изглежда новата функционалност:

Освен това в момента екипът на NS1 работи върху търсени от собствениците на сайтове иновации, които ще бъдат обявени в най-скоро време. Някои от тях не се поддържат от никой друг контролен панел в света.

SPanel е много повече от хостинг панел. Той е по-скоро решение тип „всичко в едно“, когато говорим за облачни сървъри. Налице са някои от най-важните предимства, които предоставя споделеният хостинг, като висока сигурност и надеждност, гарантирано бързо зареждане на сайтовете по всяко време на денонощно и 100% доставяне на имейлите.

Вижте още: Владислав Георгиев, NS1: Най-сигурното решение за един сайт е собственият сървър

Тагове: