Обожаваме годишните си инициативи, посветени на най-добрите технологични продукти и най-доброто съдържание за тях. Причините са няколко. От една страна, те са единствените подобни номинации у нас, а това е огромна гордост за нас. От друга, много се забавляваме, докато определяме номинираните, а вие, нашите читатели, можете да спечелите страхотни награди. Тази година те са удобният ултрабук, бегач на дълги разстояния (батерията издържа 9 часа!), Asus Zenbook UX305 и спиращият дъха умен 4К телевизор Philips 55PUS7600 с Android.

Тази година категориите в HiEnd ECA (отличия за най-доброто съдържание на годината) са 11, а сред тях ще трябва да решите кой е най-добрият чуждестранен филм, най-добрият сериал, като тази година добавяме и категория „дебют“, а към това си имаме няколко интересни музикални категории, приложения и накрая завършваме с най-добра игра на годината.

 

Eто този хубавец може да краси вашия хол : )

 

Традиционно най-оспорваната категория остава 3D филм и IMAX. Там е най-голямата изненада на годината - „Лудият Макс: Пътят на яростта“, който доказа на Холивуд, че специалните ефекти не са отживелица, а когато компютърните са само комплимент към тях, удовлетворението на зрителите е гарантирано.

Сякаш най-сериозен конкурент на високоадреналиновия екшън с Том Харди е свежата екранизация на книгата, превърнала се в съвременна класика - „Марсианецът“. Лентата се отличава с приятно чувство за хумор, сдържани ефекти и един чудесен Мат Деймън. В номинациите са още впечатляващият „Интерстелър“, рекордьорът в боксофиса от тази година „Джурасик свят“, динамичният „Бързи и яростни 7“ и епосът на Marvel „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Кой според вас е най-добрият 3D/IMAX филм на годината?

Изберете в HiEnd EPA 2015-2016, а един от вас ще грабне и UHD телевизор Philips 55PUS7600, носител на награда EISA за най-добър европейски телевизор за 2015-2016 година. "Магията" при него идва от 3-странната технология Ambilight, която прави екрана да изглежда дори още по-голям, а той е цели 55 инча! Сред останалите отличителни черти на 55PUS7600 е наситеният черен цвят, висок контраст и тънък дизайн.