В последно време възможностите за отдалечена работа и комуникация се развиха значително, но с това нарастват и изискванията към оборудването, което фирмите и професионалистите ползват. Благодарение на гъвкавите си предложения, лесната инсталация и високото качество на звука и картината серията решения на Logitech за Microsoft Teams сертифицирани зали може да посрещне нуждите ви за модерна отдалечена комуникация.

 

ГЪВКАВОСТ И КАЧЕСТВО

 

Базираните на Android модели са разделени на три основни предложения според капацитета и функционалността. За малки до средни конферентни зали Logitech Rally Bar Mini е универсално решение с монтаж от типа Plug and Рlay. Rally Bar Mini разполага с многоелементен обектив, мощни високоговорители с ниско изкривяване и усъвършенствана микрофонна система за пълноценно изживяване от срещите. Функцията AI Viewfinder се грижи говорещият винаги да бъде в центъра на предаването и никой участник да не остава извън кадър! Logitech Rally Bar пък е система за помещения със среден размер. Тя осигурява качествено изображение без загуби, до 5х оптично увеличение и цифрово подобрено до 15х общо увеличение. Комбинацията от камера с 4K резолюция, която автоматично ви следи, микрофони, подходящи за средни заседателни зали, и високоговорители с отлична сила на звука правят системата водещо решение за нуждите на офиса. Звукът идва от двата 70-милиметрови високоговорителя. 6-те интегрирани микрофона, които са оптимизирани и фокусират приоритетно човешките гласове, могат автоматично да заглушават околния шум и имат обхват до 7 метра. Ако пък искате да използвате този страхотен продукт в по-голяма зала за срещи, може лесно да разширите капацитета на микрофона, добавяйки до 4 допълнителни микрофона в същата цветова гама като видео бара. Ако търсите сериозно решение за по-голям офис, Logitech Rally Plus ви предлага модулен дизайн и множество опции за модификация според ситуацията и размерите на помещението. Максималният вариант в случая е поддръжка за зали до 46 човека! Logitech Rally Plus осигурява студийно качество на видеото, несравнима чистота на звука и RightSense автоматизация за по-ефективно провеждане на срещи посредством видеоконферентни приложения, работещи с USB устройства. Използвайки изкуствен интелект, Rally Plus се адаптира така, че да реагира динамично на случващото се по време на срещата и да държи активния говорител винаги в центъра на камерата. Супер, нали? Управлението на уредите става с иновативния тъчскрийн контролер Tap IP, разполагащ с широк 10.1-инчов екран.

 

АКСЕСОАРИ, КОИТО ЗАВЪРШВАТ ОБЛИКА

 

Трите устройства са придружени от поредица аксесоари, като стойки за монтиране над или под дисплея или на стената, хъб за микрофони и др. Чрез Logitech Swytch може да включите няколко лаптопа без нужда от HDMI кабел и да скриете досадните кабели за изчистен и професионален вид на залата. Неслучайно продуктите на тази компания са се превърнали в нарицателно, когато става дума за уебкамери!

Снимки: Lenovo