Наскоро Brother допълни своята SMB моделна линия с нова серия мастиленоструйни A3 мултифункционални устройства. Тази най-нова селекция от високотехнологични продукти е идеална за използване както в домашни, така и в професионални условия. Използвайки интелигентен дизайн и добри инженерни решения, мултифункционалните устройства на Brother изглеждат изключително компактни и ефективни по отношение на пространството.

 

УДОБЕН КОНТРОЛ И НАВИГАЦИЯ

 

Нека повторим: моделната линия А3 на Brother е перфектна за използване както у дома, така и в офиса. А безжичната функционалност прави A3 устройствата още по-лесни за свързване на множество компютри и устройства към принтерите – идеално за условията в офиса. Всеизвестен факт е, че технологията на сензорния екран спомага да работим с всяко устройство по-бързо и също така го прави по-лесно за използване. Сензорните екрани също правят устройствата физически по-малки, така че заемат по-малко място в работната среда и в същото време са направени по-привлекателни за окото. Затова всички принтери в моделната линия Brother A3 са оборудвани със сензорни екрани вместо с куп бутони.

 

ШИРОК НАБОР ФУНКЦИИ И ВИСОКА СКОРОСТ НА ПЕЧАТ

 

Проектирани с идеята за управляеми услуги за печат (MPS), моделите от новата серия (MFC-J5955DW, MFCJ6955DW и MFC-J6957DW) съдържат множество функции, позволяващи на потребителите да отпечатват, сканират, копират и изпращат факс от едно устройство - допълнително спестявайки използването на така ценното в днешно време пространство. Притежавайки капацитет до 500 листа хартия (750 за модела MFC-J6957DW), всички принтери Brother A3 са в състояние да изпълняват задачи с голям обем бързо и ефективно. За това спомага и иновативната нова технология на печатащата глава MAXDRIVE, която Brother използват тук, като скоростта на печат е до 30 изображения в минута. За по-голямо удобство и трите модела притежават способност за печат от или сканиране към USB памет. Въпреки компактния си размер A3 устройствата се справят с всяка задача, като предлагат бърз и висококачествен печат на хартия във форматите A3 и A4. Освен това са и много икономични - с възможност за инсталиране на мастила с голям капацитет, печат до 6000 стр. в черно и до 5000 стр. за всеки цвят!

 

ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ

 

Принтерите на Brother позволяват допълнително добавяне на двустранен печат. Това е от полза за работната среда, позволявайки на хартията да се използва по оптималния начин. Всички касети и машинни части на принтерите на Brother могат да бъдат повторно рециклирани чрез програмата за рециклиране на консумативи на Brother. Това ще ви помогне да намалите въглеродния отпечатък на вашето работно място. Принтерите се предлагат и с допълнителни възможности за спестяване на разходите с наличните в тях специфични инструменти и функции, включително използването на касети със супер голям капацитет и мащабируеми тави за хартия.

Снимки: Brother